Superba actriță a anunțat cu lacrimi în ochi, la începutul anului trecut, că se află în cancer în stadiu terminal. De data aceeasta, îndrăgita Brenda nu s-a lăsat copleșită de boală, ci a profitat de timpul rămas și a trăit fiecare clipă și zi din plin. Drept dovadă stau imaginile pe care aceasta le postează adesea pe rețelele de socializare.

Chiar dacă boala avansează, Shannen învață zilnic lucruri noi, face sport, se întâlnește cât mai des cu prietenii ei și încearcă să se comporte ca un om sănătos. Însă, a anunțat că vrea să înregistreze mesaje de „Adio”, pentru cei dragi.

Shannen-3SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 4

”Ori de câte ori vine momentul să fac asta, simt că e final. Simt că parcă aș renunța, iar eu nu renunț. Mă simt ca un om foarte sănătos.”, a mărturisit Shannen, potrivit sursei citate.

În urmă cu doar câteva zile, ea a făcut publice și câteva imagini vechi, în care apare alături de un prieten foarte bun de-al ei, Chris Cortazzo, căruia i-a transmis un mesaj emoționant.

”E o zi epică, pentru că azi a venit pe lume Chriss Cortazzo (nu spunem în urmă cu câți ani). Nu aș fi putut să-mi doresc un prieten mai bun, mai iubitor, mai înțelegător și mai amuzant. Ești minunat și nu doar eu sunt binecuvântată că suntem prieteni, ci lumea întreagă e un loc mai bun datorită ție. Te iubesc, Chris.”, a fost mesajul pe care l-a făcut public.

Actriţa americană Shannen Doherty a dezvăluit că suferă de cancer la sân, în fază terminală, în emisiunea „Good Morning America“, la începutul lunii februarie a anului trecut. Shannen Doherty a mai fost diagnosticată cu cancer în anul 2015, care a intrat în remisie după doi ani de tratamente puternice. Însă, anul trecut a recidivat în mod agresiv.

Shannen Doherty are o echipă de medici

Shannen le este recunoscătoare oamenilor care se roagă pentru ea și le transmite că este “puternică, încrezătoare și fericită”. Aceasta susține că deși știe că sfârșitul îi este aproape, ea muncește, merge la sală și trăiește din plin fiecare clipă și a povestit însă o deranjează foarte tare cum sunt tratați oamenii în stare terminală și că nu sunt lăsați să muncească.

”Vreau ca oamenii care aud de cancer în stadiul IV să nu se gândească la o persoană care nu se mai poate mișca, care trebuie să fie internată și care nu poate munci. Oamenii te anulează imediat, chiar dacă tu ești fericit și vrei să muncești. Așa că, împărtășesc asta, din dorința de a da o nouă perspectivă asupra acestui subiect”, a declarat Shannen.

Actrița a mai spus că are o echipă grozavă de medici și știe că foarte multă lume se roagă pentru sănătatea ei.

”Îmi place când oamenii îmi spun că se roagă pentru mine, dar vine un moment în care îmi vine să le spun că mă descurc. Sunt bine. Sunt mulți oameni în lume care au nevoie de rugăciuni, iar eu mă simt minunat. Am o echipă medicală minunată îm spate. (…) Am câțiva prieteni buni alături. Sunt bine. Sunt chiar foarte bine. Mă simt puternică, sănătoasă, încrezătoare și fericită”, a mărturisit actrița.

Citește și:

Bebelușul lui Lili Sandu a împlinit azi 6 luni! Cum arată acum Thomas Jay
Raluca și Walter Zenga nu mai formează un cuplu, dar iată ce a putut să zică ea despre fostul soț