“Azi împlinesc 40 ani! Mereu mi-a fost teamă de numărul ăsta… La 40, nu mai ești nici copil, nici tânăr ești matur, la apogeu! Niciodată nu m-am uitat la vârsta de 40 ca la ceva «wannabe»! Probabil că nu eram împlinită cu mine însămi!

Azi, când simt că trec într-o altă etapă a vieții, realizez că cei 40 ani m-au surprins exact cum îmi doream să fiu: cu o familie sănătoasă, cu 3 copii vioi, cu liniște și împlinire sufletească! Doar despre asta este vorba, în cele din urmă! Mulțumesc, 40! Nu e rău deloc! Abia acum începe viața!”, a fost mesajul transmis de Mirela Vaida.

Ulterior, vedeta a postat pe rețelele de socializare un filmuleț cu cei trei copii ai ei care îi cântă ”La mulți ani”, dar și mai multe fotografii în care se vede mulțimea de flori primite, precum și tortul superb.

copiii-vedeteiSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 5

”Nu am făcut intervenții chirurgicale, deși, peste vreo 20 ani, dacă va fi nevoie, nu voi ezita!”

După 3 nașteri, artista și prezentatoarea TV arată senzațional, deși are un program nebun, foarte încărcat, ocupată fiind atât cu copiii și activitățile lor extrașcolare, dar și cu job-ul său și cântările.

Mirela Vaida are o viață activă, dar face și mult sport, iar aerobicul și cycling-ul se află printre preferatele ei, după cum reiese din postările vedetei de pe social media.

Mirela Vaida recunoaște însă că, din când în când, mai vizitează și cabinetul medicului estetician.

“Da, merg la medicul estetician pentru că mi-o cere meseria și vârsta! Nu, nu am făcut intervenții chirurgicale, deși, peste vreo 20 ani, dacă va fi nevoie, nu voi ezita! Dar merg de două ori pe an la control pentru a-mi analiza tenul, ridurile, cearcănele, pentru a primi cele mai bune sfaturi legate de hidratarea, elasticitatea și sănătatea pielii!

Vezi și Ce bine seamănă Mirela Vaida cu mama ei! Parcă ar fi surori!

Citește și:

Îl recunoști pe actorul nostru? L-ai văzut în multe filme și seriale, iar acum e, la rândul său, tătic

De ce a ales Theo Rose să se asocieze cu maneliști celebri: „La noi, în România, nu știu dacă…”