Vestea că Mihai Mitoșeru a ajuns la spital, joi, pentru un control și a fost urcat pe masa de operație a luat prin surprindere pe toată lumea, mai cu seamă că presa a scris că omul de televiziune era în stare gravă și chiar putea muri. Cum au stat de fapt lucrurile?

Chiar Mihai Mitoșeru a dat lămuriri, de pe patul de spital. ”Mulţumesc din suflet pentru mesaje! Am venit la un simplu control şi am aflat că am un cheag de sânge la picior care se putea duce în orice clipă la inima!”, a spus el într-o înregistrare postată pe contul său de Facebook.

Cu alte cuvinte, situația lui chiar a fost gravă, fără exagerare. Chiar medicul lui a oferit explicații:”Am văzut că pacientul, pe lângă o boală de vene, cu varice hidrostatice, cu varice recidivate, după o operaţie pe unul din picioare, pe venele membrelor pelvine (…), pe ambele vene, am observat cheaguri sanguine de diverse dimensiuni, ceea ce a trebuit să facem operaţia de urgenţă, să le scoatem; pentru că altfel, se duceau la inimă. Apărea o embolie cardiacă sau la plămâni şi se încheia”. Prin urmare, Mitoșeru a fost la un pas de moarte.

Mihai Mitoşeru a ţinut să adauge faptul că îl moşteneşte pe tatăl său în această privinţă:„Eu îl moştenesc pe tata. Şi el avea varice, dar nu am crezut că este atât de grav. Puteam să mor, puteam să mor în acea clipă!”. 

Din fericire, pacientul este deja pe picioare, după cum se poate vedea în înregistrare.

Vezi și Mihai Mitoșeru, operat de urgență! Ce a pățit prezentatorul TV

Citește și: