Până de curând, Marina Voica se putea lăuda cu o energie debordabilă la cei 84 de ani ai săi. Într-un final, anii de muncă intensă, vârsta, nopţile pierdute la concerte, toate şi-au spus cuvântul, iar inima artistei a obosit. În urmă cu mai bine de o săptămână, artista a suferit o operaţie pe cord deschis, pentru o afecţiune care i-ar fi putut fi fatală. Cu greu a găsit un medic care să fie de acord să o opereze și totul s-a întâmplat chiar pe ultima sută de metri, povestește ea.

Întoarsă la casa sa din Breaza, unde îşi poartă singură de grijă, Marina Voica a detaliat experienţa operaţiei în emisiunea lui Cristi Brancu, de la Prima TV.

”După 7 zile am fost externată şi am continuat recuperarea acasă… A fost greu, eu sunt singură. (…)

La un moment dat mi-am dat seama că nu mai merge să trag, am început să mă simt prost, aşa e la stenoză mitrală. În ultimul moment am fost operată, fără exagerare, dacă nu găseam un om, din prieten în prieten, şi am ajuns la acest doctor minunat, era prea târziu…

Operaţia nu a durat mult, fiindcă doctorul se grăbea să mai cureţe şi partea dreaptă a inimii, trebuia să lucreze foarte repede, am auzit că numai 3 ore…

Acasă stau singură, eu fac totul cu grijă. Cred că la mine e mai curat acum decât când eram sănătoasă”, a declarat artista, adăungând că avea probleme cu inima de mulţi ani, dar, dată fiind energia sa, nimeni nu a bănuit.

De asemenea, cântăreața a povestit că a slăbit foarte mult şi încă nu i-a revenit apetitul. În schimb, la cei 84 de ani, Marina Voica abia aşteaptă să poată conduce maşina din nou, semn că pofta de viaţă caracteristică îi revine încet, încet.

Citește și:

Ce face Ana Maria Mărgean, câștigătoarea ”Românii au talent”, cu marele premiu de 120.000 euro

O mai ții minte pe ”Fata cu vioara”? Silvia Lăuneanu și Daniel Robu refac trupa D La Vegas!