Florin Busuioc a trecut prin clipe de coșmar, în luna noiembrie, acum doi ani, când a fost operat de urgență pe inimă, după ce a suferit un stop cardio-respirator, iar recent a fost la control să vadă care mai e starea lui de sănătate.

Florin Busuioc se afla în sala Filarmonicii Oltenia din Craiova, unde juca în cadrul spectacolului Central Park, la începutul lunii noiembrie, în 2018. El a început să se simtă rău pe scenă, iar colegii îngroziţi au chemat în ajutor o ambulanță SMURD. Actorul a făcut infarct, iar medicii i-au acordat îngrijiri la fața locului, fiind apoi transportat la Spitalul de Urgenţă din Craiova.

Deşi iniţial s-a încercat transferul lui la Bucureşti, elicopterul SMURD nu s- a putut ridica de la sol din cauza vremii nefavorabile, astfel că actorul a fost operat la miezul nopţii la Clinica de Cardiologie din Craiova.Ulterior, a fost mutat în București, la Institutul de Urgență pentru Boli Cardiovasculare „Prof.Dr. C.C. Iliescu” din cadrul Spitalului Fundeni din București.

Îndrăgitul prezentator TV a povestit azi, în direct, în emisiunea lui Cătălin Măruță, că zilele trecute a fost la un nou control medical, iar starea lui de sănătate e bună și s-a recuperat foarte bine după acel episod, însă l-a avertizat că trebuie să mai dea jos câteva kilograme.

„Sunt bine. Mi-a zis medicul că mai rău nu e bine să fie și mai bine nu are cum să fie. Mi-a zis că sunt staționar, dar ca trebuie să mai slăbesc”, a povestit Busu.

Citește și::

Fostul soț al Ancăi Țurcașiu a făcut următorul pas! S-a mutat deja cu noua iubită în casa artistei

Sandra Izbașa, fotografie din așternuturi cu iubitul ei: ”De când așteptam…”