După primele două intervenţii,   artistul a precizat că Leon este mai puțin spastic şi că lucrează mai bine.  Mai mult, el susține că  toată lumea se aşteaptă ca lucrurile să evolueze şi mai mult, ţinând cont că tocmai a fost supus unei alte intervenţii!

Artistul a dezvăluit că fiul lui este un adevărat luptător și a trecut cu bine și peste ce-a de-a treia operație, drept dovadă stă și fotografia postată de Kamara, în care micuţul Leon apare cu zâmbetul pe buze.

Citește și:  Kamara, noi dezvăluiri despre starea de sănătate a fiului său. A postat un filmuleț emoționant cu micuțul Leon:  „Lupți ca un leu, micuțul meu…”

Fiul lui Kamara, a treia operație în doar două luni

„Azi, Leon a facut intervenția cu nr 3. Vă mulțumim pentru susținere „, a transmis Kamara pe contul personal de Instagram.

„Leon se simte bine, a făcut trei intervenţii cu celule stem, urmează încă trei şi una pentru alungirea muşchilor. E mai puţin spastic, lucrează mult mai bine, e mai vesel şi mai atent. Se văd nişte rezultate după aceste intervenţii, muşchii se întind mai bine şi e mare lucru’, a  maispus Kamara la PRO TV.

 

Leon s-a născut cu probleme, pe 25 mai 2014, înainte de termen cu patru săptămâni, fiind diagnosticat cu o paralizie cerebrală ce nu l-a lăsat să se dezvolte normal. Kamara și fosta lui soție, Oana, suferă cumplit pentru drama prin care trece fiul lor, Leon. Nimeni nu și-ar dori să fie în pielea lor. Micuțul, în vârstă de doar 5 ani, cântărește doar 10 kilograme și își folosește doar un braț și nu a mers niciodată. Acesta urmează un tratament în Turcia, unde va trece prin mai multe intervenții chirurgicale pentru transplant de celule stem.  A fost supus deja celei de-a treia intervenții chirugicale, dar acum trece prin adevăratul chin, fiind nevoită timp de șase luni injecții în mușchi și va face kinetoterapie și fizioterapie, după cum declară chiar tatăl lui.

Citește și: