Băiețelul, în vârstă de 5 ani, a făcut o pneumonie severă, iar medicii au decis să-l țină sub observația, el având nevoie și de oxigen. Artistul a sperat ca fiul său să se vindece repede, iar după o sperietura zdravănă, din fericire, cel mic s-a recuperat chiar la timp pentru ziua sa de naștere.

Jorge a postat pe contul său de Instagram un videoclip cu fiul său, care se simte mult mai bine și chiar s-a bucurat de o aniversare reușită. David a împlinit vârsta de cinci ani și părinții lui i-au organizat o petrecere pe cinste.

jorge si davidSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 7

„De la spital la bal! Azi simt recunoștință mai mult ca niciodată. Ieri veneam cu @davidboyofficial de la spital, azi ne bucuram de ziua lui că e perfect sănătos. La mulți mulți ani fericiți David! You rock my world. #5ani”, a scris artistul pe contul lui de Instagram.

Jorge a povestit că inițial boala a debutat cu o tuse, însă ulterior simptomele s-au agravat. David a avut febră, iar ziua următoare s-a simțit și mai rău. Atunci când au văzut că starea lui de sănătate se deteriorează de la o zi la alta, părinții l-au dus de urgență la spital.

„A debutat cu o tuse, apoi a avut febră, a mâncat bine, iar următoarea zi a fost mai rău. Pediatra ne-a dat antibiotic, dar următoarea zi a fost și mai rău. Tușea foarte rău și am plecat cu el la spital. Medicii i-au făcut rapid analize de sânge și au descoperit această bacterie.”, a mai spus artistul.