Fiica ei a stat în operație nu mai puțin de nouă ore, iar acum urmează procedurile de recuperare. Vedeta a mărturisit cum decurge această perioadă și cum se simte fiica ei.

În urmă cu ceva vreme, adolescenta a fost diagnosticată cu o problemă la spate, pentru care cea mai eficientă metodă de tratament a fost operația. O procedură deloc simplă, în timpul căreia mama ei a stat, evident, cu sufletul la gură. Din fericire, totul a decurs bine, iar starea fetei se îmbunătățește pe zi ce trece, a declarat Roxana Ciuhulescu, în vârstă de 44 de ani.

”Numai mamă să nu fii!” Fiica Roxanei Ciuhulescu a suportat o operație de 9 ore! ”Viața fiicei mele a ajuns să fie pusă în pericol!”

Cum decurge recuperarea fiicei Roxanei Ciuhulescu

Roxana Ciuhulescu este fericită că fiica ei se recuperează repede și starea ei de sănătate a evoluat semnificativ în ultimele săptămâni.

Prezentatoarea TV își ajută copilul cu tot ce are nevoie și a fost surprinsă să o vadă că poate să meargă perfect deja.

Vedeta a spus că fiica ei se va recupera complet în aproximativ șase luni sau un an, însă deja îmbunătățirile se văd.

Când am văzut-o pe ringul de dans cum dansa, parcă nu îmi venea să cred că avea cinci săptămâni de la operație

Recunoaște că cu greu a fost de acord cu operația, dar că fiica sa a fost foarte curajoasă. De altfel, Ana Cleopatra, fata pe care o are alături de fostul soț, se va întoarce peste numai două luni la bazinul de înot. Are interdicție însă să facă mai multe sporturi. Un subiect dureros pentru vedeta TV, o împătimită a sporturilor extreme.

”Mai durează recuperarea, are șase săptămâni de la operație, însă este foarte bine. Weekend-ul trecut am fost nași la o nuntă și, când am văzut-o pe ringul de dans cum dansa, parcă nu îmi venea să cred că avea cinci săptămâni de la operație.

E bine, nu are dureri, se odihnește foarte bine, e mai încrezătoare, e mai pozitivă, văd o schimbare foarte mare în ea”, a declarat Roxana Ciuhulescu pentru Antena Stars.

Ce nu va mai avea voie fiica ei să facă niciodată

Roxana Ciuhulescu a mărturisit că, deși fiica ei se simte foarte bine și curând va putea să se întoarcă la pasiunile ei, există două sporturi pe care nu va avea voie să le practice niciodată.

Tânăra de 15 ani nu va avea voie să facă nici parașutism, nici sporturi de contact, din motive lesne de înțeles. Însă, vestea bună este că se va întoarce la bazinul de înot.

Diagnosticată acum câțiva ani: ”Numai mamă să nu fii…”

Fiica Roxanei Ciuhulescu a fost diagnosticată, în urmă cu câțiva ani, cu scolioză toraco-lombară. Vedeta a povestit că boala cu care se confruntă fetița ei a fost ținută sub control până de curând, însă, din cauza sedentarismului din pandemie, când nici nu se putea ieși din casă, problemele s-au agravat, iar viața ei a ajuns să fie în pericol.

„Cu toate că nu s-a terminat încă acest an, fără doar și poate pot să trag o concluzie despre el: este cel mai încercat an din toată viața mea! Un an în care am trăit emoții și stări cât alții în zece sau cât alții în 100… În 2020, în vremea pandemiei, fiica mea, astăzi în vârsta de 15 ani, a fost diagnosticată cu scolioză toraco-lombară.

Cu toate că am făcut toate eforturile pentru a putea scăpa de această problemă, Ana a purtat inclusiv un corset special 24 de ore din 24 și a făcut gimnastică medicală, fizioterapie și alte terapii, problema a continuat să se agraveze până am ajuns la diagnosticul de scolioză severă.

Creșterea rapidă în înălțime și lipsa completă a mișcării din timpul pandemiei – pentru un copil foarte activ, care practică balet de la 3 ani și a făcut înot, volei și echitație la viața ei – oprirea bruscă a oricărei activități fizice și-a spus cuvântul. Într-un timp record, scolioza a evoluat de la 36 de grade la 64 de grade, iar viața fiicei mele a ajuns să fie pusă în pericol!”, a scris Roxana Ciuhulescu într-o postare pe pagina ei de Facebook.

fata-se-recupereazaSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 16

„După ani în care ne-am tot chinuit și am trăit cu frica operației, iată că nu am putut-o evita. Intervenția chirurgicală a avut loc astăzi, a durat 9 ore și a fost absolut necesară. În caz contrar, dacă nu o acceptam, riscurile ar fi fost înfiorătoare: de la deformarea mersului Anei și probleme ale bazinului, până la perforarea organelor interne și dureri inimaginabile.

Azi, vreme de 9 ore, am simțit că nu am aer, că mor și învii, că totul este un vis în culori gri, reci, din care nu mă mai trezesc. Au fost cele mai grele 9 ore din toată viața mea și doar încrederea în Dumnezeu și ruga neîncetată către El m-au întărit. Încrederea în EL nu m-a părăsit niciodată și voi continua să mă rog pentru familia mea, pentru copiii pe care i-am creștinat, pentru toți cei care ne-au ajutat și nu numai. Să mă rog și să mulțumesc cu recunoștință.

Ana a trecut cu bine peste intervenția grea și în acest moment se reface. Cât despre mine, încă adun bucăți din mine și le lipesc la loc. O fac pentru Ana, în fața ei trebuie să rămân puternică. Numai mamă să nu fii știind că al tău copil suferă atât de tare și că se află pe un pat de spital. Și în cazul nostru, Dumnezeu Bunul a lucrat prin oameni. Și ce oameni!”, a mai povestit Roxana Ciuhulescu, recunoscătoare medicilor care i-au operat fetița.

Vezi și Ce au făcut la examene copiii vedetelor. Fiica Roxanei Ciuhulescu a depus contestație după Evaluarea Națională: „Încă nu e mulțumită de notă”

Citește și:

Compozitorul Mihai Alexandru s-a însurat a treia oară. Nuntă cu vedete pentru fostul soț al Nicolei

Lili Sandu, rugăciuni pentru mama ei: „Nenorocitul ăsta de coronavirus mi-a îmbolnăvit mama, paralizându-i picioarele”