Cristina Cioran a dezvăluit cum se simte fiica sa, la două săptămâni după ce a născut-o prematur. Deși prezentatoarea TV a fost externată din spital, bebelușa încă a rămas în unitatea medicală sub supravegherea doctorilor. Vedeta a fost nevoită să se externeze singură și să-și lase fetița în spital, unde medicii au zis că vor să o mai țină la incubator două săptămâni.

Între timp, vedeta a împlinit 44 de ani și iubitul ei, Alexandru, a dus-o la mare de ziua ei, iar fanii au criticat-o dur pe actriță că „a îndrăznit” să meargă să se distreze, în timp ce bebelușa stă în spital.

După controversele stârnite în mediul online, Cristina Cioran a oferit primele declarații despre starea de sănătate a micuței sale. Vedeta a dezvăluit că fiica sa se simte mai bine și de fiecare dată când o vede, zâmbește, lucru care o încarcă cu energie pe aceasta. Actrița a fost chiar azi să-și viziteze fetița.

cioSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 6

„Sunt mai bine, deși pare ca s a întâmplat ieri. Fetița mea încă este la spital. Când ma aude, zâmbește! M-a strâns tare de deget, deși este mică, are o putere enormă. Este fetiță noastră puternică! Respira singura, urmează partea cu mâncarea la biberon și speram ca totul sa evolueze bine”, a mărturisit în direct Cristina Cioran.

Mai mult, vedeta a explicat și motivul pentru care s-a dus la mare, precizând că nu rezolvă nimic dacă stă 24/24 de ore în fața spitalului, nu o ajută pe Ema cu nimic. Și oricum, o vizitează des cu un test covid înainte.

”Simt nevoia să dau niște explicații. Am fost o zi la mama, eu sunt din Constanța. Sunt lucruri pe care trebuie să le discutăm, pe care trebuie să le facem și de multe ori nu este suficient un telefon. Îi mulțumesc iubitului meu că nu mă lasă să stau în casă, să pic în vreo depresie și cu orice ocazie mă scoate din casă. Mi-e foarte greu să accept situația, dar asta este”, a spus Cristina.

„Mie nu-mi e bine să cred că nu pot intra acolo sau să stau în spital. Astea sunt regulile… ce să fac????? Și dacă fac 12-14 în fața spitalului crezi că se întâmplă ceva? Dacă nu poți intra, nu poți intra. Nu pot da multe detalii, dar asta este situația acum! Poate că într-o săptămână mă pot interna. Nu știu ce se va întâmpla. Eu am venit până la mama mea … de ce? Tu de ce te duci la mama ta când te duci? Am învățat să nu judec… nu știu tu”, a fost răspunsul Cristinei Cioran.

Citește și:

Moment decisiv în divorțul lui Alin Oprea: ”Dacă nu aș fi fost tratat în stil mafiot…” Artistul a făcut deja pasul următor

Fiul Mihaelei Rădulescu a împlinit 17 ani, iar vedeta i-a transmis un mesaj emoționant. Cum arată Ayan?