Cătălin Măruță a făcut publică o înregistrare cu micuţa Eva, care pregăteşte orez cu lapte, şi încep o discuţie referitoare la planurile pe care le au în perioada de carantină. „Îţi dai seama că stăm în vacanţă împreună?”, o întreabă Cătălin Măruţă pe fetiță. „Păi da, că n-am fost la munte că avem toţi covid”, răspunde Eva. „Tu nu mănânci, că eşti gras”, îi mai spune lui Măruță. „Facem cursuri de dans, de yoga. David nu poate fi în gaşca noastră, e în gaşca cealaltă”, adaugă Măruță, în timp ce o filmează pe Eva dansând şi făcând yoga.

Cătălin Măruță a precizat au contactat o formă ușoară a virusului. Din fericire, toți membrii familiei se simt bine. Deși a fost infectată cu COVID-19, Eva Măruță nu se îngrijorează, mai mult, aceasta se bucură de momentele petrecute alături de părinții săi. Prezentatorul TV a postat pe rețelele sociale primele imagini cu fiica sa din izolare, unde Eva este veselă și glumeață și chiar se pare că nu-l scapă din ochi pe tatăl ei, pe care l-a pus la regim.

Andra-si-Eva-in-izolareSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 4

Chiar dacă este bolnav, Măruță prezintă în continuare emisiunea „La Măruță”, de acasă de pe canapea, cu ajutorul unui invitat special, care se află în platou. Iar azi a anunțat în timpul emisiunii că și David a ieșit azi pozitiv.

Puștiul a stat în tot acest timp separat de familia sa pentru a nu se infecta și el cu Covid-19. În tot acest timp și-a rugat părinții să fie testat pentru a vedea sigur dacă are sau nu, iar după două teste acesta a fost și el confirmat pozitiv. Acum, David e fericit că s-a întors acasă și stă și el în izolare alături de sora și părinții lui.

”Pot spune că mă simt bine… Dacă va continua tot așa voi putea spune că am trecut ușor peste COVID. Am o tuse, mai am stări de febră seara și, da, am rămas fără gust și fără miros. Este foarte ciudată starea asta. Am făcut test și aseară și am ieșit pozitiv, deci trebuie să stau în izolare aceste 14 zile. Andra are și dureri musculare. Cea mai energică dintre noi este Eva. David ne spune zilnic să îi facem și lui teste, pentru că el este departe de noi. Le mulțumesc tuturor celor care ne-au trimis mesaje de suținere”, a declarat Cătălin Măruță, zilele trecute.

El a anunțat sâmbătă pe Instagram că sunt izolați la domiciliu după ce au luat Covid-19.

„Ce vreme frumoasă, numai bună de vacanță, mai ales că săptămâna viitoare este și vacanța copiilor. Asta este, chiar o să avem o vacanță împreună, în perioada asta vrând, nevrând. Să știți că o să fim și la emisiune, chiar dacă noi va trebui să stăm 14 zile acasă, nu este nicio problemă, emisiunea La Măruță continuă așa că eu și echipa mea cu siguranță vom găsi cele mai inedite momente și cele mai inedite lucruri pentru a face ca show-ul să meargă mai departe. Tot ce putem să vă spunem este că ne simțim bine. Vă mulțumim pentru mesaje, pentru gânduri și aveți grijă de voi: sănătatea pe primul loc. O să vă mai țin la curent cu perioada asta”, spune Cătălin Măruţă în Instastory.

Citește și:

Adela Popescu a dezvăluit sexul bebelușului: „Soțul meu a spus că nu poate să creadă…”

La ce intervenție a recurs Cristina Spătar, de dragul iubitului cu 21 de ani mai tânăr