Elena Cârstea a trecut prin momente dificile, după ce a suferit un AVC, la începutul acestui an. A suferit și de pneumonie, trecând printr-o perioadă cu adevărat delicată.

Elena Cârstea, noi detalii despre starea sa de sănătate, după atacul cerebral: „Dacă eram în România, acum nu mai existam”

Chiar dacă îi este greu să accepte faptul că nu poate avea aceeași viață activă ca înainte, pentru că nu o lasă organismul, vedeta face tot ce trebuie pentru a-și reveni cât mai repede la starea fizică de care se bucura înainte de acest moment dificil din viața sa.

Acum zici că-s o minge rotundă”

La opt luni după ce a suferit un AVC, vedeta s-a schimbat complet. Mai exact, Elena Cârstea s-a îngrășat și este de nerecunoscut. Artista a mărturisit că merge constant la recuperare și face înot de trei ori pe săptămână.

„Toată viața am mâncat puțin, ca să nu mă îngraș. Acum zici că-s o minge rotundă, Elenuța bulinuța. E îngrozitor. Merg în continuare la recuperare, la piscină, cam de trei ori pe săptămână. Pentru că altfel nu se poate”, a declarat aceasta pentru CANCAN.RO.

elena-carstea-in-prezentSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 16

Ce afacere are Elena Cârstea

În urma problemelor de sănătate cu care s-a confruntat în ultima perioadă, artista nu a mai putut să meargă la birou, ea lucrând pentru o firmă de imobiliare, astfel că s-a reinventat și și-a deschis o afacere cu pisici, mai ales că e și mare iubitoare de animale.

Până acum a câștigat deja 10.000 de dolari, în doar câteva luni, de când a demarat totul.

„Am vândut deja cinci pui, din cei 9 pe care-i am. Unul îl dau cu 2.000 de dolari, deși se vând și mai scump. Îi dau de când sunt mici, ca să nu mă atașez prea tare de ei”, a declarat cântăreața, stabilită în SUA de mulți ani.

A dat 4.000 de euro pe o pisică persană

Dar, pentru că iubește animalele, a și investit. Artista a plătit nu mai puțin de 4.000 de lei pentru o pisică persană.

„Am fost solicitată să merg cu Misty (pisica ei – n. red.) la concursul internațional, ce va avea loc în luna noiembrie, la Palm Beach.

Am mai cumpărat și o altă persană, dar din Bulgaria, pentru că în România nu am găsit. Am plătit deja cam 4.000 de euro, acum trebuie să găsesc cea mai bună soluție privind transportul său în America. Pentru a putea participa la concurs, pisica nu trebuie să fie sterilizată”, a mai povestit artista.

Râd cu lacrimi când soțul meu vorbește românește”

Căsătorită din 2006 și plecată pe meleaguri străine, Elena Cârstea recunoaște că duce dorul țării sale. Și-ar dori ca în această lună să poată ajunge în România, unde a fost invitată să și cânte, ceea ce așteaptă cu nerăbdare:

Mi-e dor să vin să vorbesc românește, aici n-am cu cine vorbi. Soțul meu încearcă să vorbească și românește, dar râd cu lacrimi. Pronunță aiurea cuvintele.

Dacă reușesc să ajung în țară, voi fi prezentă la câteva emisiuni, la care am fost invitată, dar și voi cânta”, a promis ea fanilor.