Fosta artistă, stabilită în America de mulți ani, a recunoscut pentru Cancan că întâmpină dificultăți la mers și obosește foarte repede. Motiv pentru care a renunțat la orice fel de concediu și iese foarte rar din casă, doar la insistențele soțului său.

La începutul acestui an, Elena Cârstea a fost la un pas de moarte, după ce a suferit un AVC și mai multe pneumonii. Fosta artistă, stabilită în America, a stat în spital, la Urgențe, peste două săptămâni și urmează, și-n prezent, un program de recuperare.

Elena Cârstea a suferit un atac cerebral. Artista a aniversat 61 de ani în lacrimi: ”Nu am mai putut să merg”

Ea a mărturisit că a rămas cu dificultăți în ceea ce privește deplasarea, motiv pentru care are nu mai puțin de trei bastoane, cu cristale Swarovski, în trei nuanțe, pe care le asortează la hainele cu care se îmbracă.

Tot cu bastonul cu cristale mă deplasez. Am deja trei, unul alb, unul negru și altul albastru. Îmi voi comanda și roz, ca să mă pot asorta.

Din păcate, încă nu mi-am revenit complet… Am probleme cu deplasarea, merg greu. Ceea ce mă enervează, pentru că eu mereu am fost activă. Recuperarea va mai dura câteva luni bune, fac zilnic, la piscină”, a declarat Elena Cârstea, în vârstă de 61 de ani, pentru sursa citată.

Fosta artistă nu a ascuns nici faptul că nu mai poate avea o viața normală, cea de dinainte de AVC. A renunțat să plece în vreun concediu, abia iese din casă, și asta doar la insistențele soțului, iar sămbătă va fi prima zi în care se întoarce la job, ea lucrând la o Agenție Imobiliară, în America.

Nu am putut să merg până acum la muncă. Sâmbătă încep, am un șef foarte drăguț și înțelegător… Nu mă pot mișca foarte mult, trebuie să țin cont de asta.

Nu pot pleca în niciun concediu, sunt limitată… Soțul meu trage de mine să ieșim în oraș. Eu nu vreau să aud, nu pot face efort, obosesc foarte repede. El e stresat să nu mi se întâmple ceva.

Ne înțelegem mai bine ca la început, avem o relație în care discutăm orice. Tot ce facem, facem împreună.

Aici e foarte cald. Nu poți sta afară, sunt 45 de grade. Eu nu am voie la soare… Iar la piscină, când merg la recuperare, stau cu pălărioara pe cap”, a mai spus fosta cântăreață, mamă a unor fete adoptate.

elan-si-sotul-eiSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 11

După zeci de ani, s-a lăsat de fumat

De când a trecut pe lângă moarte, Elena Cârstea a renunțat la fumat, un viciu pe care-l avea de zeci de ani:

„Nu mai fumez deloc. M-am lăsat brusc, pentru că vreau să mai trăiesc… Iar fără țigară, nici cafeaua nu mai are același gust… Nu mai am niciun viciu. Pot spune că sunt piesă de pus la muzeu, la Antipa”, a declarat ea cu umorul pe care nu și l-a pierdut.

Vezi și Elena Cârstea, noi detalii despre starea sa de sănătate, după atacul cerebral: „Dacă eram în România, acum nu mai existam”

Citește și:

Adriana Bahmuțeanu, soțul și cei trei copii își continuă vacanța în SUA. Ce au sărbătorit recent: „Noi doi, Dumnezeu și copiii noștri!”

Misty și Keo au un copil superb! Cu cine seamănă fetița bălaie, la 5 ani?