Cristina Cioran a fost externată, după ce duminică seara a născut prematur. Ea a explicat că din păcate, fiica ei va trebui să stea în spital încă două săptămâni.

Cristina Cioran a născut duminică seara la doar șapte luni și a făcut anunțul pe Instagram, unde a făcut apel la fani să se roage pentru ea și fiica ei. Au trecut prin clipe grele, dar Cristina și Ema au fost puternice și pare au trecut cu bine peste obstacole. Prezentatoarea TV a fost astăzi externată din spital, dar bebelușa va mai rămâne timp de două săptămâni în spital, sub supravegherea medicilor, până când va reuși să mai ia în greutate.

„Cristina s-a externat singură. Fetița o sa mai stea încă două săptamani în spital, ca să ajungă la greutatea care trebuie. Acum are în jur de două kilograme. Cristina este bine. Nu aș putea să zic că a trecut printr-o cumpănă a vieții. Pentru că nu este nici prima, nici ultima femeie care a născut sau care o să nască prematur. Fetița este bine acum, este la incubator”, a declara Alexandru, iubitul Cristinei Cioran, potrivit playtech.ro

Blondina spune că a făcut o toxiinfecție alimentară care i-a declanșat travaliul. Ea spune că și-a dat seama imediat că ceva nu este în regulă și a sunat imediat la salvare.

„ Poate că a fost mai bine așa. Poate că era mai grav dacă nu nășteam. Duminică am intrat în travaliu, aveam dureri mari de burtă, avem și niște contracții, era combinată treaba. Mi-am dat seama că devine grav, am sunat la salvare, m-a luat și m-a dus la spital, unde am născut. Am avut o toxiinfecție alimentară, de la ceva greșit mâncat, iar pe fondul ăsta s-a declanșat travaliul. Mai aveam o grămadă până la termen.

Am văzut-o azi dimineață, e bine, răspunde la stimuli, respiră singură. Nu știu cât voi mai rămâne în spital, în funcție de starea copilului, de la zi la zi. Oricum azi mai rămân. Aici sunt liniștită că au doctorii grijă de ea.

Trebuie să mai stea în incubator câteva zile, pânâ când începe să mănânce singurică. Iubitul meu nu poate să intre în spital, spitalul e carantinat. Nu e singurul caz. E plin aici de copii născuți prematur”, a declarat Cristina Cioran, în urmă cu câteva ore.

Alexandru Dobrescu a postat pe rețelele de socializare un video adorbail, în care băiețelul lui, dintr-o relație anterioară, ține un buchet mare de trandafiri în brațe și îi spune Cristinei că o așteaptă amândoi acasă cu un cadou.

Citește și:

Îți dai seama cine e? Am văzut-o într-un serial celebru, dar acum arată așa

Ilinca Vandici, fotografii incendiare din vacanță! Ce mare a crescut Zian, băiatul ei!