Într-un interviu recent, Constantin Zamfirescu a povestit cum a aflat că suferă de cancer, dar și cum se simte în prezent.

„Sunt un om cu o mentalitate pozitivă. Am o oarecare cultură ezoterică și știu și înțeleg că tot ce mi se întâmplă nu este aleator, este un destin și pentru asta nu trebuie să mă lupt împotriva lui, împotriva destinului. Mai mult decât atât, trebuie să-l îmbrățișez, să trec mai departe, depășind cu bucurie și optimism toate încercările vieții, pentru că am o familie frumoasă, pentru care nu trebuie să renunț sau să cedez în fața niciunui obstacol.

Una caldă, una rece, așa transformi fierul în oțel! Privesc întotdeauna în jumătatea plină a paharului. Am un optimism molipsitor și foarte mulți dintre cei care mă întâlnesc mă laudă pentru asta, spunând că le-am ridicat moralul.”, a declarat Constantin Zamfirescu pentru Ciao.ro.

Cum se simte acum

După operație, actorul și-a schimbat total stilul de viață și a renunțat definitiv la carne.

”Spectrul alimentar mi s-a limitat drastic. Tot restul vieții am să pasc gazon. Adică verdețuri. Și nu toate. Datorită faptului că organismul meu a dezvoltat o tumoră malignă, este probabil să mai poată recidiva, iar proteina animală este cunoscut că hrănește celula tumorală, motiv pentru care nu mai am voie să consum carne, doar foarte puțin și rar piept de pui sau curcan și pește.

Cât despre tratamentul medicamentos, aici lucrurile stau foarte bine, pentru că oricum sunt împotriva medicamentelor. Nu am medicație de chimioterapie și nici radioterapie. Tipul de cancer pe care l-am avut, Carcinom cu celule renale, nu răspunde la niciun fel de tratament standard pentru cancer”, a mai completat actorul în vârstă de 53 de ani.

Vezi și Constantin Zamfirescu, alias Gogoașă, despre lupta cu boala: ”Este cel mai parșiv tip de cancer”. Viața actorului, un lung șir de drame

Citește și:

O recunoști pe vedeta noastră? Acum e mămică și e și mai frumoasă!

Cum și-au făcut apariția la un eveniment monden Gabriela Cristea și soțul ei? Detaliul pentru care vedeta a fost aspru criticată