Celebrul bucătar a precizat şi că nu a fost vorba de un infarct, aşa cum s-a anunţat iniţial. El a precizat că starea lui este mai bună şi că totul a fost cauzat de o cădere a tensiunii pe fondul oboselii.

„Dragii mei, mulțumesc tuturor pentru mesajele de îngrijorare și mulțumesc celor din presă care s-au interesat de starea mea. Din fericire, diagnosticul publicat nu este real. Acum ma simt mai bine, totul este sub control. Dimineață am ajuns la spital pentru că nu m-am simțit bine și, ca un om precaut, am preferat să nu aștept fără să iau măsuri. Se pare că am avut o cădere de tensiune urmare a suprasolicitării. Vă doresc tuturor sănătate și, la cel mai mic semn dat de corp, mergeți la medic”, a transmis bucătarul.

Chef Joseph Hadad a fost internat de urgenţă pe 12 februarie la un spital din Capitală, după ce i s-a făcut rău brusc. Iniţial, s-a vehiculat că bucătarul ar fi suferit un infarct.

Chef Joseph Hadad are în spate peste 40 de ani de experienţă în bucătărie. Şi-a făcut debutul în televiziune la Antena 1, fiind cooptat în juriul emisiunii „Top Chef“. Ulterior, el a fost membru al juriului „Master Chef“, de la Pro TV.