Prezentatorul Pro TV și-a improvizat un studio și transmite emisiunea zilnică de acasă. Atât Cătălin Măruță, cât și Andra au rămas fără gust și miros. Din păcate, însă, artista mai are și alte simptome.

„Am ieșit afară stă stau puțin la soare. Ieri iar nu am mai fost atât de activă pe online, pentru că iar a fost o zi din aia cu dureri musculare, dar astăzi mă simt mai bine și profit de soarele ăsta frumos. Am ieșit puțin pe terasă.

Sunt bine, vă țin la curent cu starea mea. E mult mai bine astăzi, mă simt foarte bine și sper din suflet să treacă cât mai repede această perioadă, pentru că îmi doresc să revin la normal”, a povestit Andra pe InstaStory.

David ne roagă să-i facem teste în fiecare zi”

„Starea mea de sănătate este bună, am doar stări de febră spre seară. În rest, mai tușesc din când în când. Într-adevăr, am rămas fără gust, fără miros. E extrem de ciudată senzația. Andra este și ea infectată, ea are ceva dureri musculare.

Eva e cea mai energică, nu are nicio treabă. David ne roagă să-i facem teste în fiecare zi, se teme să nu iasă și el pozitiv.

Dacă nu o să mi se agraveze starea, cred că o să trec cu bine de acest virus. Mi-am făcut teste săptămâna trecută în fiecare zi și vineri seară abia am ieșit pozitiv”, spunea Măruță.

Vezi și Cum se simte Eva Măruță după ce a fost diagnosticată cu COVID-19. Prima imagine cu ea

Citește și:

Ce-a fost în stare să-și facă Antonia în cap… Fanii sunt siderați: ”Sper că e o perucă!”

Daniela Crudu, încă o operație estetică! Ce și-a mai modifiat de data aceasta