Impresara a avut noroc, ea neajungând la Terapie Intensivă, precum Dănuţ Lupu şi Ioan Niculae, însă nici bine nu i-a fost, admite ea însăși.

Acum, când a mai depăşit, treptat, perioada critică, impresarul a povestit experienţa sa la România TV. A mărturisit că, în continuare, are simptome ale bolii, chiar dacă ce a fost mai greu a trecut.

”Am trecut şi hopul acesta. Am făcut perfuzii cu vitamine acasă. Am urmat tratamentul pe care l-au prescris medicii lui Gigi Becali.

Încă tuşesc, dar am depăşit momentul. Au fost momente ciudate. Nu m-am simţit bine. Au fost momente cumplite. M-au durut oasele, am avut o formă mai severă faţă de alţi prieteni.

Am stat acasă, încep să îmi recapăt şi vocea, am scăpat. Am făcut analize, nu am absolut nimic”, a povestit ea episodul dificil pe care l-a traversat.

”Oricât te păzeşti nu ai cum să controlezi. Cine nu crede în acest virus nu ştie despre ce vorbeşte. Trebuie cumva să ne păzim. Cred că absolut tot mapamondul va avea acest virus, dar mă gândesc că dacă nu avem probleme de sănătate foarte mari nu ar trebui să îţi fie teamă”, a mai declarat Anamaria Prodan.

”Mi-a fost teamă mai ales când auzeam din toate părţile că într-o fracţiune de secundă totul se poate agrava şi că nu poţi să respiri”, a încheiat ea, fericită că nu a fost mai rău.

Vezi și Anamaria Prodan, în stare gravă după ce a fost confirmată cu coronavirus. A fost luată cu ambulanța

Citește și:

Scrisoarea de ”adio” lăsată de Draga Olteanu Matei, găsită după săptămâni de la moartea artistei: ”Marea marea iubire…” Îți dau lacrimile…

Augustin Viziru, primele declarații după ce a câștigat Ferma. De ce este cel mai special an din viața sa și ce va face cu premiul