Chiar dacă e infectată cu Covid-19 și internată într-un cort al Spitalului militar ROL 2, de la Institutul „Ana Aslan”, din Otopeni, Alina Pușcaș, prezentatoarea emisiunii Te cunosc de undeva! a avut parte de o surpriză de proporții sâmbătă.

Spțul ei, medical Miahi Stoenescu a reușit să o facă să plângă. Un simplu buchet de flori, e drept, superb, a remontat-o pe Alina Pușcaș și i-a adus în ochi lacrimi de fericire.

“Bună dimineața din cortul ROL 2. Vă mulțumesc foarte mult pentru mesajele voastre și vreau să vă liniștesc pe unii dintre voi, care sunteți absolut panicați – aoleu, e pozitivă -. Da, foarte bine, aleluia, ar trebui să mă felicitați pentru că sunt pozitivă și asimptomatică, pentru că sunt într-o situație extrem de bună.

Eu nu fac decât să aștept negativizarea și atât, pentru că nu am nici un fel de tratament, nu am ce să tratez. Eu sunt chiar fericită că mă imunizez cu această ocazie și nu voi mai trăi acea panică permanentă că mă voi infecta”, a scris Alina Pușcaș pe InstaStory, revenind ceva mai târziu cu ochii în lacrimi, în fața fanilor.

”Sunt tare emoționantă, pentru că am chiar și așa, de la distanță, familia lângă mine. Cred că este cel mai important și cel mai frumos lucru, mai ales într-o situație de acest gen. M-am emoționat, pentru că aveam senzația că sunt la cea de-a patra naștere, pentru că atunci am primit flori în timpul spitalizării, dar uite că s-a mai întâmplat să mai primesc un buchet.

Am primit de la soțul meu un buchet de flori, mi l-a trimis pur și simplu printr-un prieten, care a venit să mi-l livreze. Te sun Mihai acum, din nou”, i-a transmis ea partenerului de viață.

Colegii ei sunt internați la Matei Balș

Spre deosebire de Alina Pușcaș, care se așteaptă într-un cort să-i iasă testul negative, Marcel PavelOzana BarabanceaAndrei Ștefănescu și Toto Dumitrescu, fiul lui Ilie Dumitrescu, sunt internați în spital, Matei Balș.

Alina Pușcaș s-a logodit în 2017, a făcut cununia civilă anul trecut, are trei copii și parte de multă dragoste din partea soțului ei. Luna viitoare, frumoasa brunet ar fi trebuit să facă nunta.

„Mi-aș fi dorit foarte mult să vă transmit acest mesaj de undeva de pe o plajă din Grecia, unde la începutul lunii ar fi trebuit să fiu eu și Mihai și mulți alți prieteni la nunta noastră. Cea mai frumoasă nuntă am decis noi că ar fi fost…

Din păcate suntem în București, iar eu sunt în Rol 2, adică Spitalul Militar Mobil din incinta Ana Aslan. Trebuie să recunosc că sunt foarte fericită că am venit aici și nu m-am dus în altă parte, chiar dacă dragii mei colegi de la Te cunosc de undeva, o parte din ei, cei care sunt confirmați cu acest nemilos virus, sunt la Matei Balș.

Eu am preferat să vin aici. De ce credeți? Eu sunt într-un cort, într-un cort militar foarte comod, nimic de zis, la 3 metri de ușa cortului, unde se vede pădurea, ciripesc păsărelele, este liniște, este frumos, sunt optimistă. După cum se vede, sunt și eu pozitivă ca atitudine, nu numai ca rezultat”, a declarat ea pentru revista Elle.

Vezi și Și Alina Pușcaș este infectactă cu Covid! Vedeta a făcut anunțul!

Citește și: