Dar un astfel de diagnostic nu trebuie să fie ceva de speriat. Sigur, situația trebuie tratată cu seriozitate, dar e departe de a fi o condamnare la moarte.

După ce a anunțat pe o rețea de socializare că el și soția au fost infectați cu coronavirus, Tom Hanks, în vârstă de 63 de ani, a postat online o fotografie cu el și soția lui, de aceeași vârstă, din carantină.

 

View this post on Instagram

 

Hello folks. @ritawilson and I want to thank everyone here Down Under who are taking such good care of us. We have Covid-19 and are in isolation so we do not spread it to anyone else. There are those for whom it could lead to a very serious illness. We are taking it one-day-at-a-time. There are things we can all do to get through this by following the advice of experts and taking care of ourselves and each other, no? Remember, despite all the current events, there is no crying in baseball. Hanx

A post shared by Tom Hanks (@tomhanks) on

Actorul le-a transmis fanilor că el și soția lui sunt bine îngrijiți în Australia, acolo unde au fost depistați cu coronavirus. Cei doi sunt în carantină, dar momentan se simt bine, au dat ei asigurări. ”Luăm lucrurile pe rând”, au mai transmis ei.

În instantaneu, el pare ușor obosit și îngrijorat, dar Rita e numai zâmbet. 

Cei doi au fost testați pentru că se simțeau un pic obosiți, aveau frisoane, iar pe Rita o durea și corpul. Au fost și câteva reprize de febră, dar care au trecut.

Cei doi se aflau în Australia pentru filmări. O persoană implicată în pelicula pentru care filmează Tom Hanks, una despre viața lui Elvis, a fost depistată pozitiv cu coronavirus, iar filmările au fost oprite.

Vezi și Un ilustru medic explică de ce măștile ne pot face mai mult rău decât bine când vine vorba de coronavirus

Citește și: