Întrebată cum a petrecut primele sărbători în postura de mamă, dar și cum au trecut peste Covid, Cristina Cioran a povestit cu lux de amănunte. ”Dacă mă întrebai în 2019 dacă în 2021 voi fi mămică, nu aș fi crezut! Așadar, mi se pare că totul este așa, ca într-un vis frumos, că se întâmplă și că s-a întâmplat să o am pe Ema.

Primele sărbători din postura de mămică  au fost extraordinare, mai puțin faptul că ne-am îmbolnăvit de Covid și am ajuns la spital chiar pe 25 Decembrie. Deci am putea spune că am sărbătorit Crăciunul atât cu mama mea, la ea acasă, cât și la spital.

Ce e haios e că la spitalul din Medgidia ne-a întâmpinat o doctoriță care a preluat-o pe Ema, la pediatrie, pe care chiar Crăciun o cheama. Deci, de Crăciun, am fost tratate de doamna doctor Crăciun!”, a povestit vedeta.

”Ema a făcut și o bronșiolită”

”Suntem OK după ce ne-am vindecat de Covid. Din păcate, Ema a făcut și o bronșiolită și acum ne tratăm de această viroză. Iată că le facem pe toate, ce să zic. Suntem încă în tratament.

Emoțiile cred că sunt permanent cu mine pentru că, deși încerc să mă abțin în a mă panica, de cele mai multe ori mă cuprind foarte multe emoții și încerc să fac ce e mai bine și să fiu cât mai responsabilă posibil și cât mai pregătită”, a mai spus actrița.

Are noroc însă că Ema este un copil foarte bun: ”Nu îmi dă niciodată bătăi de cap. Este un copil foarte bun, doarme foarte bine, mănâncă foarte bine, ne jucăm, râdem. E minunată!

Îmi place foarte mult să am grijă de ea. Mă bucur atât de tare că suntem împreună încât nu știu, nimic din ce ar putea să facă, nu m-ar deranja!”, a mărturisit omul de televiziune.

un-cadou-neasteptat-1SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 4

Vedeta recunoaște că e o mămică panicoasă, dar e de înțeles: ”Pot spune că eu sunt cea panicoasă pentru că trecând prin niște momente atât de complicate am și niște frici pe măsură. Încerc să mă abțin dar nu îmi iese tot timpul, din păcate.”.

Are noroc, însă, că Alex, partenerul ei, cu care are planuri de măritiș, dar nu acum, o ajută în creșterea micuței. ”Mă ajută și Alex, atât cât îl las eu, pentru că sunt destul de posesivă și prefer să mă ocup eu, în exclusivitate.

Dar, bineînțeles că dacă mai merg la o emisiune  sau am ceva de făcut stă el cu Ema sau dacă e vorba de o plimbare  se duce el la o plimbare  sau dacă eu sunt foarte obosită, se ocupă el de Ema. Mă ajută să îi facem băița, mă ajută cu multe. Mă ajută să facă curățenie în casă, mă susține și spune prezent la fiecare chemare a mea!”.

Despre viața de după momentul în care a devenit mămică, iată ce a spus Cristina Cioran pentru Click!: ”Mă simt foarte împlinită. Într-adevăr îmi lipsea momentul acesta din viață și nu aș fi știut cu adevărat ce pierd dacă  nu aș fi avut-o pe Ema. Adică sunt niște momente unice,  atât de frumoase, foarte greu de exprimat în cuvinte fără să pari prea obsedată, deci îmi place tare mult!”.

Actrița știe și cum o va crește pe Ema: ”Îmi doresc să îmi cresc fetița cât mai liber posibil. Îmi doresc să o las să facă ce vrea ea, bineînțeles în limitele normalului, ca să zic așa. Nu aș vrea să fiu o mamă prea posesivă sau prea autoritară sau prea dificilă. Vreau din tot sufletul să o las să își dezvolte personalitatea, să fie ea. Să fie creativă, să fie așa cum cred eu că este deja, cu personalitate!”.

Nu a slăbit, nici nu a avut timp de asta

Refăcută și nu prea după naștere, pentru că recunoaște că nu s-a preocupat de ea mai deloc, Cristian Cioran și-ar mai dori un copil, dar cum va dori Dumnezeu: ”Mi-aș mai dori și alți copii dar nu știu dacă vor mai veni sau va mai veni încă unul, vom vedea anul acesta!”.

Ce planuri are pentru acest an început cu multă speranță? ”Tot ce îmi doresc pe 2022 este să fie copilul sănătos, fericit, în momentul ăsta nu mă interesează  nimic altceva și nici nu îmi fac planuri pentru nimic altceva pentru că mă dedic în totalitate Emei. Poate sună ciudat dar asta e realitatea în momentul de față. Nu știu mai încolo ce va fi.”, a mai declarat vedeta.

Pe plan profesional, a primit multe oferte și are nenumărate idei, dar momentan totul pendulează în jurul Emei, așa că va mai trece o perioadă până se vor cooncretiza: ”Din punct de vedere profesional am primit tot felul de oferte foarte interesante, dar nu pot să marșez acum, sunt încă cu fetița. Are nevoie de mine acum și  vreau să fiu alături de ea pentru  că asta este treaba mea acum.

Mi-ar plăcea să încep și un proiect, doar că deși am foarte multe idei și oamenii mă așteaptă să le propun încă nu reușesc. Am un proiect foarte fain de bucătărie, la care o să încep să lucrez, deja l-am scris, deja am dat sfoară în țară, sunt oamenii interesați, dar trebuie să mă pun eu pe treabă. Ori eu încă sunt așa, flower-power, sunt cu bebelușul și nu știu cât va mai fi așa, nu vreau să îmi fac planuri de altă natură pe termen lung, pentru că mă dedic în totalitate ei. Așa simt acum!”.

Vezi și Cristina Cioran, dezvăluiri despre coșmarul trăit când a născut prematur: ”Urlam plină de sânge!”

Citește și:

Momente dificile pentru Mirela Vaida. Cei trei copii ai ei au fost diagnosticați cu o afecțiune rară: ”Copiii mei, toți trei…”

Ce meseria a avut Adelina Pestrițu înainte să devină celebră? Iată cine a dat-o de gol