În prima zi de Crăciun, micuța Ema nu s-a simțit bine, așa că mama ei, Cristina Cioran, a dat câteva telefoane și, apoi, s-a prezentat, de urgență, la spital. După ce li s-au făcut testele, prezentatoarea TV a descoperit că amândouă au fost infectate. Acum, din fericire, micuța se simte mai bine. Cele două primesc tratament și sunt monitorizate în permanență.

”Duminică 26 decembrie 2021…Primul nostru Crăciun împreună! Ieri, în prima zi de Crăciun, fetița mea nu s-a simțit bine, respira greu. După câteva telefoane de panică date, am decis să merg la spital, la spitalul județean Constanța. Acolo la un test rapid… șoc. Copilul are COVID… și o ușoară insuficiență respiratorie.

De acolo am plecat la spitalul din Medgidia, spital COVID pe zonă. Azi e a doua zi și e mai bine. Și eu am fost testată, după un prim test negativ a ieșit și adevărul, POZITIV.

Ne tratăm, suntem foarte bine, ne refacem! Important e că suntem împreună, iar EMA este cu adevărat cel mai frumos cadou.

Vă mulțumesc din suflet pentru gând, mesaje și încurajări. Vă îmbrățișez și să aveți un an nou fericit! 2022, welcome! Noi avem anticorpi ?”, este mesajul scris de Cristina Cioran pe Instagram, ieri seară.

În prima zi de Crăciun, micuța Ema nu s-a simțit bine, așa că mama ei, Cristina Cioran, a dat câteva telefoane și, apoi, s-a prezentat, de urgență, la spital. După ce li s-au făcut testele, prezentatoarea TV a descoperit că amândouă au fost infectate. Acum, din fericire, micuța se simte mai bine. Cele două primesc tratament și se monitorizează în permanență.

Cristibna Cioran și partenerul ei au fost nevoiți să amâne botezul fetiței lor, din cauza restricțiilor. Acesta va avea loc abia anul viitor, nașii nefiind persoane publice.

Vezi și Cristina Cioran, dezvăluiri despre coșmarul trăit când a născut prematur: ”Urlam plină de sânge!”

Citește și:

Ce mănâncă Bianca Drăgușanu de Crăciun, după ce în trecut se hrănea doar cu o cireașă pe zi

Ce cadou a primit Raluca Pastramă de la iubitul ei arab, de Crăciun. Bruneta a fost extrem de impresionată