Pentru că se apropie nunta din toamnă și niciunul nu mai e la prima tinerețe, Adriana Bahmuțeanu și George Restivan au suportat fiecare câte o operație de corectare a pleoapelor numită blefaroplastie. Aceștia au stat în recuperare împreună, iar acum au vorbit despre cum a decurs intervenția, precum și despre starea lor de sănătate.

Adriana Bahmuțeanu și soțul ei ajung la bisturiu. Ce intervenție estetică își fac amândoi înainte de nuntă: ”Împreună și la bine și la rău”

Operația a durat jumătate de oră

Adriana Bahmuțeanu și George Restivan au trecut printr-o intervenție estetică numită blefaroplastie. Cei doi și-au corectat la medicul estetician pleoapele lăsate și se bucură de rezultatul obținut.

Soțul prezentatoarei TV a mărturisit că el avea probleme cu vederea și purta două perechi de ochelari, una pentru citit și alta pentru restul timpului. După această intervenție i-a fost corectată vederea și reușește să citească fără ochelari.

”În casă, eu purtam două perechi de ochelari, de vedere și de citit. Am fost la oftalmologi și în America, mi-au zis că am nevoie de ochelari de citit și de distanță. Nu mi-a plăcut să știu că trebuie să port ochelari, dar cum mi-am făcut operația, la 2-3 ore după, am putut să citesc burtiera de la televizor”, a spus George Restivan la Antena Stars.

Potrivit Adrianei Bahmuțeanu, operația nu a fost grea, a durat jumătate doar de oră, timp în care au vorbit cu medicul și nu au simțit nicio durere.

”Îmbunătățește vederea această operație, mai ales vederea periferică. Atunci vezi mai bine.

El nu citea burtierele. E una simplă, de jumătate de oră, cu anestezie locală, noi acum suntem cusuți, cu fire, cu plasturi. De asta purtăm ochelari, ca să nu speriem poporul.

Operația în sine nu (a fost dificilă – n.red.), am vorbit cu doctorul în timpul operației. E un pic scarry, dar nu e greu. George a fost primul, el a fost mai curajos.

Ne simțim bine. Mâine scoatem ațele. La mine s-a învinețit puțin. Ne-am pus seruri, ne-am recuperat împreună”, a declarat și Adriana Bahmuțeanu.

Prezentatoarea TV e foarte mulțumită de medicul care i-a operat și spune că va merge pentru o nouă intervenție. Și George Restivan își va face o nouă intervenție, acum că a prins curaj, și vor sta din nou în recuperare împreună.

”O să mă mai duc la el, că eu mai am ceva de făcut. George va merge la altul. Noi ne operăm sincron ca să ne petrecem recuperarea împreună”, a mai spus prezentatoarea TV.

adriana bahmuteanu,k mesaj pentru logodnic de ziua de nastereSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 7

George Restivan și-a făcut o intervenție estetică la frunte, în trecut

George Restivan nu este la prima intervenție estetică. În urmă cu 11 ani, actualul soț al Adrianei Bahmuțeanu și-a corectat fruntea printr-o operație. Totul a ținut de estetică, pentru că avea oasele mai proeminente în zona frunții.

”În 2012 mi-am făcut în America, tot estetică. A fost mai intensă, mai grea. A trebuit decupat osul la frunte. Aveam fruntea cu oasele mai proeminente.

Pe mine într-un timp nu mă deranja, apoi a început. Mi-a tăiat jumătate de scalp, mi-a decupat părțile, le-a crestat și apoi le-a cusut înapoi”, a declarat George Restivan.

În ce domeniu va activa Adriana Bahmuțeanu după nuntă. Vedeta se reprofilează

Adriana Bahmuțeanu urmează să-și schimbe domeniul de activitate. Vedeta a făcut mai multe cursuri de psihologie acreditate atât în România, cât și în Statele Unite ale Americii și urmează să își deschidă un cabinet.

Adriana Bahmuțeanu are planuri mari de viitor. Aceasta nu mai vrea să se implice în politică, iar după ce a terminat studiile în domeniul psihologiei, își dorește să lucreze în domeniu și să-și deschidă propriul cabinet.

La fel a procedat și Oana Lis, care a devenit psiholog în timpul pandemiei și și-a deschis cabinetul său (pe care, însă, între timp l-a închis).

Revenind la Adriana Bahmuțeanu, ea are câteva acreditări în domeniu și în SUA și ar putea practica și acolo, dacă ar alege să se mute alături de George Restivan peste ocean, așa cum a anunțat la un moment dat.

”E o întrebare grea (dacă se mai implică în politică – n.red.). Știi cum e. Te bagi acolo, nu poți să faci nimic, ieși de acolo terfelit, râde lumea de tine. Mai bine ne vedem noi de treaba noastră.

Uite, am terminat studiile, luna viitoare, cu ajutorul lui Dumnezeu, îmi iau dreptul și de liberă practică, mai am niște proiecte, pe psihoterapie. Îmi deschid și un cabinet, mai multe vreau să fac.

E păcat, am muncit până acum ca să ce? Oamenii se maturizează, noi ne schimbăm. Nu există să fii la fel ca acum 10-15 ani. Am alte planuri, adică, am anumite studii care nu sunt recunoscute în România, dar în America sunt recunoscute și pot să practic. Sunt la prima grupă din lume, e ceva pe specialitate.

George se uita când eram la cursuri online și spunea că doctorul acela este foarte cunoscut în America”, a mai spus Adriana Bahmuțeanu la același post TV.

Ce spun Adriana Bahmuțeanu și soțul ei despre mutarea în America

Adriana Bahmuțeanu și George Restivan merg în Statele Unite ale Americii în mod frecvent. Cei doi se bucură de momentele petrecute acolo, dar nu se gândesc să se mute din țară definitiv prea curând. În prezent, sunt foarte bine în România și consideră că totul se întâmplă cu un motiv.

”Totul se întâmplă cu un motiv în viață. Vedem ce o să fie. Deocamdată suntem bine”, au spus cei doi la Xtra Night Show.

Vezi și Cine e șef în casă Adriana Bahmuțeanu – Geroge Restivan? ”Nu există niciun os rău în corpul acestei femei!”

Citește și:

Costel Constantin a renunțat la actorie la 80 de ani. Petrecere de adio, pe scena TNB. Viața, cariera și căsnicia marelui actor

Irinel Columbeanu și-a revăzut fiica, pe Irinuca, după 5 ani. Cum s-a schimbat fata în tot acest timp