Deși oamenii pariau că micuțul se va numi prințul Arthur, fiind numele favorit al britanicilor la casele de pariuri, Kate Middleton și prințul William au luat prin surprindere pe toată lumea când au anunțat că cel de-al doilea băiat al lor se numește prințul Louis Arthur Charles de Cambridge. Mai mult, mulți oameni sunt confuzi și nu știu cum se pronunță corect numele micuțului.

Kate dezvăluie acest mister, într-o înregistrarea video de la nunta lor, de acum șapte ani, în care ducesa și prințul William își fac jurămintele de iubire. Ducesa Catherine spune clar numele Louis , având în vedere că numele complet al soțului este William Arthur Philip Louis. Astfel, Louis este pronunțat de ducesă „Louie”, potrivit revistei Hello!, așa cum se aude și din filmulețul de mai jos.

Citește și: Michelle Obama, mai sexy ca niciodată! Cum a fost surprinsă la un eveniment. Toată lumea a lăudat-o

Numele mijlociu al prințului William și al micuțui prinț George este tot Louis

Numele micuțui ascunde însă o poveste foarte tristă. Kate și William au decis împreună cu familia regală să-i dea acest nume în memoria Lordului Louis Mountbatten, unchiul prințului consort Philip și vărul reginei Elisabeta a II-a. Acesta a fost ucis în 1979 de gruparea teroristă radicală, Armata Republicană Irlandeză (IRA), care a pus o bombă în barca lui, la Mullaghmore, în Irlanda. De aceea, atât William, cât și prințul George poartă acest nume.

Citește și: