Recent, fiul cel mare al prințului William și al ui Kate Middleton a ieșit într-un parc din Londra, ca orice copil de vârsta lui,  să se joace cu sora lui și cu bunica lui, Carole Middleton. La un moment dat, o femeie a trecut pe lângă George în timp ce își plimba cățelul, iar acesta s-a apropiat de ea și a început să se joace cu patrupedul ei. Deși l-a recunoscut, femeia a încercat să fie politicoasă și l-a întrebat pe micul prinț cum îl cheamă, iar din gura acestuia nu a ieșit George, ci alt nume, ceea ce a uimit-o pe femeie.

Aceasta a precizat că copiii prințului William erau însoțiți și de bodyguarzi și  au rugat-o să nu-i facă nicio poză micului prinț.

Citește și: Thalia arată la aproape 50 de ani mai bine decât la 20. Cum s-a pozat artista la malul mării

Prințul George a primit amenințări de la ISIS

„Nu i-am făcut nicio poză, dar George a început să se joace cu câinele meu. Doar ca să fiu prietenoasă, am încercat să port o scurtă conversație cu el și l-am întrebat pe George cum îl cheamă, deși, în mod evident, știam. Spre uimirea mea, el a răspuns cu un zâmbet mare pe față: mă cheamă Archie”, a declarat femeia pentru The Sun.

„Nu știu de ce își spune Archie, dar copiii adesea se joacă cu numele lor și mie mi s-a părut adorabil”, a mai spus aceasta.

 

Nimeni din familia regală nu a menționat până acum numele de Archie, dar e foarte posibil ca George să-l fi inventat pe loc sau să-l fi folosit din motive de securitate, potrivit tabloidului The Sun.  Desigur, nu e nimic neobișnuit la copii să-și mai inventeze nume, dar, de asemenea, poate prințul William și Kate poate l-au învățat pe George să nu le spună persoanelor străine numele lui adevărat.

Și asta, cu atât mai mult cu cât micul prinț, care într-o zi va deveni regele Angliei, fiind al treilea în ordinea succesiunii la tron, a primit în ultima vreme mai multe amenințări de la gruparea teroristă ISIS. Numele complet al lui George este George Alexander Louis.

Ducii de Cambridge încearcă să le ofere copiilor lor o viață cât mai normală. Ca orice copil, George și Charlotte merg la școală și la grădinița, iar apoi ies cu bunica lor în parc, unde se joacă împreună sau cu ceilalți copii.

Citește și: