Vedeta a explicat, la podcastul ”Vin de-o poveste”, găzduit de Radu Țibulcă, cum se menține în formă. Simona Pătruleasa a afirmat că face sport în fiecare zi. Și nu puțin.

”Mă îngrijesc, fac sport 45 de minute. Nu mai merg la sală, înainte mergeam. De când cu pandemia am renunțat. Economisesc timp. Fac acasă, am tot ce îmi trebuie, gantere, stepper, bicicletă, am o sală întreagă acasă.

În fiecare zi fac 45 de minute. Știu că sună mult, dar fac 400 de abdomene. Cu pauză, fac serii de 100. Dar nu fac asta de ieri, de azi. Am reușit în timp, am început cu 50.

Fac niște lucruri, dar nu exagerate. Fac masaj de două ori pe săptămână, vine cineva acasă”, a explicat ea.

Și asta nu e tot: ”Sâmbăta, duminica, mergem cu bicicletele, toți trei. Sunt zilele noastre de mers cu bicicletele, 2 ore, cam așa. Înainte încercam să merg mult pe jos, acum nu. Mă relaxez conducând și ascultând muzică. Și am grijă la ce mănânc.

La 20-30 de ani, dacă nu mâncam două zile eram băț, acum, după ce am trecut de 45 de ani, lucrurile nu mai stau așa. Pot să nu mănânc o viață și mă îngraș respirând. Metabolismul se schimbă, dar nu mă plâng”, a explicat Simona Pătruleasa.

Simona-patruleasa-despre-operatiile-esteticeSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 7

Simona Pătruleasa e căsătorită și are un copil


În plan personal, Simona Pătruleasa și Sabin Ivanof formează o familie de foarte mulți ani și se înțeleg de minune. Cei doi au împreună o fetiță care se numește Ingrid.

Întrebată la un moment dat, într-un interviu, care este secretul unei căsnicii de durată, Simona Pătruleasa a explicat: ”Nu există secrete. O căsnicie vine la pachet și cu bune și cu rele. Important este să vrei și să poți să gestionezi toate situațiile de viață, să te bucuri de lucruri simple, să petreci timp în familie, să găsești un echilibru”.

Simona Pătruleasa a făcut declarații și despre fiica sa, Ingrid. ”A luat de la fiecare câte ceva. Nu știu dacă are mai mult de la unul sau de la celălalt. Însă are propria ei personalitate și în permanență ne uimește cu ideile ei și cu vorbe bine alese”, a spus ea.

Vezi și Ce spune Simona Pătruleasa despre operațiile estetice. ”Am avut o experienţă destul de neplăcută”

Citește și:

Smiley și Gina și-au botezat fetița. Ce ținute au ales cei doi pentru petrecerea de după creștinarea micuței Josephine

Ultimele cuvinte ale prinţesei Diana. Un pompier a povestit clipele cutremurătoare pe care le-a petrecut alături de Lady Di înainte ca inima ei să cedeze