Celebru cuplu au ales să-și numească copiii Rumi și Sir Carter, potrivit unor documente depuse și semnate de artistă și soțul ei necesare pentru a înregistra numele acestora ca să aibă toate drepturile asupra lor și pentru  a nu le folosi altcineva, așa cum au făcut și după nașterea lui Blu Ivy.

Beyonce a născut pe 12 iunie, dar a anunțat că a devenit mamă pe 19 iunie, dezvăluind că a născut prematur și a avut mici probleme la naștere, iar săptămâna aceasta au fost externați din spital, iar de atunci locuiesc într-o vilă din Malibu, unde familia Carter vrea să locuiească pe perioada verii.

Mai multe publicații au anunțat că Beyonce a adus pe lume un băiat și o fată gemeni, însă soții Carter nu au confirmat încă acest lucru.

Citește și: Așa mamă, așa fiică! Fata Antoniei este superbă. Imaginea cu Maya care a cucerit internetul| FOTO ÎN ARTICOL

Beyoncé și  Jay-Z mai au o fetiță, în vârstă de cinci ani

Beyonce (35 de ani) a dezvăluit pe 1 februarie că ea și soțul ei, Jay-Z (47 de ani), vor deveni părinții de gemeni pe Instagram, unde a postat o fotografie în care își arăta burtica imensă. La mijlocul lunii mai, Beyonce a organizat petrecerea pentru gemeni, care a avut ca tematică Nigeria.

Potrivit revistei „Life & Style”, cântăreața a angajat pentru gemeni de două ori mai mult personal decât la primul copil, Blue Ivy, acum în vârstă de cinci ani.

Beyonce și Jay-Z sunt căsătoriți din 2008 și mai au împreună o fetiță pe nume Blue Ivy Carter. Beyonce a născut primul copil la spitalul Lenox Hill din New York , unde a închiriat întreaga secție. Nașterea a avut loc în mare secret, artista făcându-și internarea pe un nume fals, Ingrid Jackson. Mai mulți new-yorkezi au povestit că nu au avut voie să-și vadă bebelușii nou-născuți din cauza prezenței artistei.

 

Citește și: