Într-un interviu recent, vedeta, care are și un stil vestimentar aparte, vesel și tineresc, dar deloc nepotrivit vârstei sale, a dezvăluit că, personal, nu a trecut și nici nu intenționează să treacă pe la medicii esteticieni.

Tot ce face pentru a-și păstra tinerețea și frumusețea e în confortul casei sale. „În general am grijă să mănânc alimente ușor de digerat, pentru că nu fac sport și, de când cu pandemia, nu mai e de mers pe jos, în plimbări lungi, așa cum obișnuiam.

Mai inventez tot felul de masaje cosmetice, combinații de creme de față și masajul corporal pe care mi-l fac zilnic, odată cu dușul matinal! Altceva nu fac și operațiile estetice nu intră în calcul! Dar nu mă deranjează dacă alții, altele își fac. E alegerea lor”, a declarat Neti Sandu, într-un interviu acordat Ciao.ro.

neti-sandu-in-intimitatea-casei-saleSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 10

Dar vedeta mai are un secret, care, în cazul ei, funcționează. Se culcă foarte devreme. De altfel, e oblligată și prin natura jobului ei. ”Eu mă trezesc la două și jumătate dimineața, pentru că intru mai devreme la pregătire. Nu vreau să mă duc adormită la televiziune, vreau să îmi beau cafeaua în liniște, să mă duc în redacție să văd dacă totul e în regulă acolo, apoi mă duc la machiaj, coafură.

(…) De la șapte seara intru ca într-o stare de vată, nu mai aud, nu mai sunt receptivă”, a mai spus vedeta, menționând și că se culcă foarte devreme.

Vezi și Neti Sandu are COVID-19. Cum se simte vedeta PRO TV?

Citește și:

Cum a fost cerută în căsătorie Andreea Ibacka de către Cabral: Scena balconului, cu el urlând în parcare

Claudia Pătrășcanu a confirmat zvonurile. Gabi Bădălău se pregătește să meargă la altar