Artistul, solist al trupei Holograf, a vorbit recent despre alegerile alimentare pe care le face în viața de zi cu zi, care îl ajută să se mențină în formă, dar a spus și cum se îngrijește și dacă are sau nu operații estetice.

Trebuie să recunoști că anii au fost blânzi cu Dan Bittman. În ciuda vârstei, acesta reușește să se mențină într-o formă de zile mari. Artistul debordează de energie pe scenă și are în continuare un look tineresc.

Mai mult, și numărul kilogramelor pare a fi același de ani, dar asta nu e o întâmplare. Solistul spune că ține un fel de dietă pentru asta. Nu este ceva restrictiv, însă prima masă din zi a artistului e luată abia la prânz.

Chiar dacă nu toți nuțrioniștii ar fi de acord cu această abordare, Dan Bittman spune că la el funcționează și că așa reușește să-și păstreze greutatea și să se simtă bine în pielea sa.

Totuși, mișcarea regulată nu lipsește din viața sa, un alt plus pentru siluetă.

„De câteva luni încoace, și am văzut că la mine a dat rezultate, mănânc după ora 14:00. Sar peste masa de dimineață, mănânc între 14.00 și 22.00, să zic, dar pot să mănânc orice. Și pur și simplu am slăbit fără ca să fac niciun efort.

Da, sunt ok cu mine, adică mă simt foarte bine așa.

Mișcare… Mai mult mers de jur-împrejurul Herăstrăului. Da, am făcut sală, puțină sală, dar acum, de câteva luni, am lăsat-o.”, a declarat Dan Bittman pentru ciao.

cu-unul-dintre-baietii-sai-la-techirghiolSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 13

Fără intervenții estetice, fără tratamente faciale: ”Am o singură cremă”

În timp ce gurile rele ar putea spune că acesta apelează regulat la tratamentele faciale sau că și-a făcut ceva intervenții estetice, artistul neagă vehement aceste zvonuri. Dan Bittman spune că are în trusa de îngrijire doar o cremă, pe care o folosește zilnic pentru a combate roșeața pielii.

„Niciun secret. Pur și simplu e fericirea de a trăi, de a fi, de a cânta. Serios, nu am un secret, nu am de astea… nu-mi fac la buze, nu-mi fac la ochi.

Nu (n.r. – nu are tratamente faciale) Am o singură cremă cu care trebuie să mă dau că altfel mă înroșesc, așa, pe față. Și asta-i tot.”, mai spune el.

Liliana Ștefan s-a reinventat total după despărțirea de Dan Bittman: „Nu mă mai recunosc copiii acasă”. Cum arată acum

Nu a avut parte de vacanță

Chiar dacă vara e perioada concediilor, în care inclusiv persoanele publice pun totul pe ”stop” pentru câteva săptămâni și se relaxează, Dan Bittman spune că nu prea a avut timp de respiro.

Chiar dacă este de ani buni în industria muzicală, fiind unul dintre artiștii care se bucură de succes de atâta amar de vreme, Dan Bittman are în continuare agenda plină de evenimente, iar fanii își doresc să-l vadă constant pe scenă și să asculte piese noi.

„Câteva zile și fuga înapoi. Din păcate, n-am avut așa o perioadă, să zic, băi stau o săptămână sau 2 și îmi încarc bateriile, dar… merge. Încă merge. Am avut mult de lucru, e adevărat și nu știu, așa s-au succes evenimentele încât nu am putut să fiu așa cum am și dorit eu.”, a mai spus acesta, pentru sursa citată.

Vezi și Denise Rifai și Dan Bittman, împreună la plajă. Cum a fost surprinși cei doi, după zvonurile că ar avea o relație

Citește și:

VIDEO Andreea Bălan și fetițele au mers cu Victor Cornea la Cupa Davis. Tânărul tenisman se comportă ca un tătic și chiar se pricepe

Care mai e statusul sentimental al Cristinei Belciu, fosta lui Cristian Boureanu. Incredibil ce condiție pune tânăra pentru a ieși cu un bărbat!