Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că Antonia este una dintre cele mai frumoase vedete din România și nu e de mirare că imaginile pe care le postează pe rețelele de socializare ajung să fie apreciate de un număr impresionant de persoane.

Deși este mamă a trei copii, Antonia are un corp de invidiat și nu ezită să își pună formele perfecte în evidență ori de câte ori are ocazia. Fanii sunt impresionați de felul în care arată artista, motiv pentru care o asaltează în permanență cu complimente care mai de care.

Multe doamne și domnișoare s-au întrebat cum reușește artista să se mențină în cea mai bună formă a ei, desi a născut de trei ori și are un program foarte încărcat. Recent, Antonia a mărturisit că face foarte mult sport și are o alimentație echilibrată.

“Am o dietă și merg la sală împreună cu Alex. Și mă mai întreabă oamenii când am timp de toate acestea. E foarte simplu! Nu e ca și cum stau toată ziua la sală, poți să îți iei o oră din viața ta. Ducem copiii la grădiniță și după ce îi ducem mergem la sală dimineața”, a spus Antonia, conform cancan.ro.

cum-se-mentine-in-forma-antonia-1SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 10

Antonia: “Fără grăsimi, fără carne în ulei“

Artista a subliniat faptul că a renunțat la grăsimi și obișnuiește să mănânce legume și carne la grătar.

“Fără grăsimi, fără carne în ulei. În mare parte mănânc carne la grătar, pui sau mușchi de vită, orez, cu multe legume pur și simplu.

Lumea crede că trebuie să faci foamea și nu e bine. Dimpotrivă, nu funcționează așa. Cel mai bine e să ai o dietă echilibrată. Trebuie să faci și sport, să îți pui corpul în mișcare”, a mai spus artista.

Antonia, despre problemele de sănătate cu care se confruntă

Recent, într-un interviu pentru OK! Magazine, Antonia a mărturisit că încearcă să facă unele schimbări în viața ei, deoarece ultimele analize i-au arătat că vârsta biologică este de 69 de ani. Asta, în condițiile în care artista urmează să împlinească 33 de ani.

Se pare că stresul, oboseala și nopțile nedormite au dus la această problemă.

„Somnul nu îmi prea ajunge, dar m-am obişnuit să dorm şi mai puţin, mai ales de când am copiii, dar şi pentru că mereu eram pe drumuri, că am un program destul de încărcat. Cred că m-am şi obişnuit aşa.

Încerc să am grijă la alimentaţie, fac sport, iau vitamine, mă odihnesc, stau în linişte atunci când prind momente de linişte.

Dimineaţa alarma sună la ora 7, atunci se trezesc copiii şi îi pregătesc de şcoală şi grădiniţă”, a spus Antonia.

Cum vrea Antonia să rezolve problemele medicale

Antonia a precizat că încearcă să își găsească un echilibru, să muncească mai mult cu ea și să nu se mai streseze.

„Mă mobilizez să fiu matură şi puternică în toate deciziile relevante din viaţa mea de adult, de părinte. De curând, am făcut nişte analize şi, din cauza stresului, vârsta mea biologică este de 69 de ani.

Aşa că trebuie să muncesc mult cu mine să mă echilibrez, să nu mă mai stresez, să cobor această vârstă”, a mai spus artista.

Citește și:

Mesajul emoționant al actriței Nuami Dinescu, la patru ani de la moartea lui Andrei Gheorghe:„Mare dreptate a avut”

Roxana Vancea, botez atipic pentru fiul ei. Are doar 5 invitați