Atunci când apare în fața admiratorilor, Angela Similea, o femeie care a fost întotdeauna o prezență distinsă, reușește să întoarcă multe priviri.

În cadrul unui interviu acordat recent, artista a dezvăluit care sunt secretele sale, care o ajută să rămână în formă.

totul stă într-o îngrijire adecvată a tenului și a pielii, alături de o viață cât mai echilibrată: „Chiar dacă frumusețea vine din interior, dragi femeie, trebuie să avem grijă de tenul nostru și de pielea noastră încă de tinere”, susține artista.

„Nu ţin diete, dar am un regim alimentar echilibrat. Nu beau, nu fumez şi nu merg la femei. Pe scurt, nu am avut niciodată vicii în viața mea”, a dezvăluit Angela Similea în urmă cu ceva timp.

Însă, dincolo de îngrijirea tenului și a pielii, aceasta explică faptul că are pe masă carne de porc doar o dată pe an, a renunțat definitiv la dulciuri, meniul zilnic nu conține mai mult de două felii de pâine și nici vorbă de prăjeli în alimentația sa. De asemenea, se hidratează constant, fără să bea vreodată băuturi carbogazoase.

Vezi și Drama Angelei Similea, obligată să locuiască pe la prieteni de 9 ani

Citește și:

La 81 de ani, Alexandru Arșinel a ajuns să vândă roșii în piață

Iulia Vântur și Salman Khan au dat lovitura. Actorul a primit o ofertă de nerefuzat pentru a reveni ca gazdă a unei emisiuni TV