Prezentatoarea de la Kanal D nu mai ține regim de multă vreme și nu este atentă la greutate nici în vacanță. Vedeta consideră că atunci când își pune în minte un obiectiv reușește să atragă toate energiile pozitive. Acesta e secretul ei când vine vorba și de slăbire.

Nu. Cum să mă duc în vacanță și țin dietă?! Nu s-a pus, nu, adică n-am văzut nicio diferență, nu s-a pus (niciun kilogram în plus în vacanță – n. red.). Eu vorbesc cu mine și cu corpul meu și nu-i dau voie să se îngrașe. Nu îi dau voie!

Știe că nu trebuie să se îngrașe și pur și simplu vorbesc cu corpul meu! Și oricum nu mă îngraș, dacă îmi pun în minte, nu mă îngraș, pot să mănânc și 5 cozonaci! Universul ăsta e foarte puternic.

Poți să încerci, dar trebuie să și crezi, da, adică trebuie să te duci într-o doagă și să rămâi acolo”, a declarat Andreea Mantea pentru ciao.ro.

Așa gândește acum, după ce, de-a lungul vremii, a încercat tot felul de diete.

a-urmat-tot-felul-de-proceduriSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 22

„Am 66 kg și vreau să ajung înapoi la 52”

În urmă cu un an și jumătate, bruneta de la Kanal D recunoștea că nu se mai simte bine în pielea ei. „Rezoluție, dorință sau mai bine zis, nevoie! Am 66 kg și vârsta la care metabolismul meu nu mai funcționează la fel ca acum câțiva ani… și vreau să ajung înapoi la 52 kg.

Mai mult decât atât, aș vrea să încerc să mă mențin la acea greutate. Voi renunta la tot ce îmi face rău și voi urma un stil de viață sănătos! Va fi greu, pentru că sunt pofticioasă, dar dacă voi face suficientă mișcare, voi putea să mai și trișez o dată la 2 săptămâni, scria ea atunci pe Instagram.

La începutul acestui an, fanii au putut vedea că și-a împlinit dorința, pentru că vedeta publica pe același cont mai multe fotografii în costumul de baie, în care nu i se putea reproșa nimic.

Ulterior, într-un intrerviu pentru okmagazine.ro, a spus și cum a reușit asta: „Am încercat să renunţ la a mânca din ceea ce ştiam eu că nu îmi face bine, fac mult sport şi aşa am văzut rezultate foarte bune. 

În 3 luni de zile am reuşit să dau jos 10 kilograme.

Fac în jur de 45 de minute de mişcare în fiecare zi, fie că este sport prin dans sau mers la sală. Iată că am avut rezultate. Vreau să mă tonific, apoi să mă menţin. Consider că pot să am grijă la ce mănânc”, declara vedeta atunci.

Vezi și „Am 66 kg și vreau să ajung înapoi la 52”, spunea Andreea Mantea fix acum un an. Cum arată azi, în costum de baie dar și Cum mai stă cu dragostea Andreea Mantea, la 36 de ani: „Acum cred că sunt cea mai fericită. Jur!”

Citește și:

Smiley și Gina Pistol, jurnal de vacanță. Cum au filmat-o pe fiica lor la plajă, la dans și la joacă: „Josephine a făcut senzație”

Nicola, despre o nouă căsătorie, la 54 de ani. Are sau nu pe cineva?