Președintele francez Emmanuel Macron şi soţia sa, Brigitte, au fost, în luna august, la București, într-o vizită oficială,  și au vizitat Muzeul Satului „Dimitrie Gusti”, însoţiţi de Klaus şi Carmen Iohannis. Cele două prime doamne au atras imediat atenția cu ținutele și eleganța lor. De altfel, Brigitte atrage toate privirile când apare în public, atât pentru silueta ei de invidiat, dar și pentru faptul că nu-și arată deloc vârsta.  În ciuda faptului că este mai în vârstă decât soțul ei, prima doamnă a Franței este mult mai slabă decât soțul ei, însă face sacrificii mari pentru a se menține în formă, potrivit revistei Gala. Aceasta măsoară 1, 64 și încă reușește să aibă aceleași dimensiuni ca în tinerețe, având îmbrăcăminte mărimea 36.

Citește și:Divorț neașteptat în showbiz-ul românesc. Pe ea o vezi în fiecare dimineață la TV, iar el este un artist celebru

Iată cele mai spectaculoase apariții ale primei doamne a Franței și cum a venit la București

Soția președintelui Macron, în vizită la Muzeul Satului, însoțită de Carmen IohannisSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 21

Pentru a arăta bine și ca să fie suplă, soția lui Macron urmează patru trucuri:

Face sport în fiecare zi

În fiecare dimineață, imediat cum se trezește, Brigitte se antrenează o oră pe bicicletă. În plus, în fiecare zi iese la plimbare.

Consumă vin, în mod moderat

Doamna Macron cere înainte de fiecare cină un pahar de vin alb ca aperitiv, însă, rareori, îl bea până la fund

Nu prea mănâncă carne

Brigitte Trogneux preferă salatele în locul fripturilor. În plus, preferă fructele de mare și peștele

 

Mănâncă într-un mod echilibrat

Are grijă ca în fiecare zi să consume fructe și legume, însă fără să facă exces.

Cuplul prezidențial francez a părut foarte încântat de vizita în România, iar Emmanuel Macron a promis că va reveni în țara noastră anul viitor. Mai mult, Brigitte Macron s-a arătat foarte interesată de costumele populare aduse din diverse părţi ale ţării la Muzeul satului, dar i-a atras atenția o ţesătoare şi produsele din piele expuse de meşteşugari, de la care a primit o pereche de opinci.

Citește și: