Cu toate acestea, ea a mărturisit într-un interviu că ține în continuare diete de detoxifiere ca să-și reseteze din când în când organismul.

„Cred în diete şi ţin în continuare diete de detoxifiere, pentru că am văzut nu doar că slăbeşti, dar îţi resetezi organismul. Până acum nu am ţinut o dietă care să-mi facă rău. Încerc să nu mă mai îngraş ca să nu mai am de ce să vreau să slăbesc. Am renunţat la zahăr şi pâine, le mai mănănc doar ocazional, am exclus şi carnea, mă feresc de mâncarea care îngraşă. Eu sunt o gurmandă, îmi place să mănânc în cantităţi mari, însă am lucrat mult cu mine ca să reuşesc să mănânc puţin, des şi sănătos” a declarat Ioana pentru csid.ro.

„Dulciurile erau viciul meu. Apoi le-am înlocuit cu reţete raw vegane, dar tot nu era bine, pentru că şi acestea îngraşă, chiar dacă sunt sănătoase. Acum refuz orice desert dacă nu este o ocazie specială”, a mai spus ea.

Citește și: Ce spune Richard Gere despre femeia care îl face din nou tătic la 69 de ani. Fabulos ce poate să declare

Ioana Ginghină a renunțat la zahăr și pâine

În plus, actrița a precizat că a renunțat la sucuri sau alte băuturi accidulate și consumă doar apa plată și a dezvăluit cam ce mănâncă ea într-o zi.

„Hai să luăm ca exemplu ziua de azi. Este postul Sfintei Maria şi nu mănânc produse animale. Dimineaţa am mâncat o îngheţată raw vegană din banană, unt de arahide şi miere. La prânz o salată cu roşii, ceapă, avocado, iar la cină vinete umplute cu roşii şi tofu, la cuptor”, a mărturisit soția lui Papapdopol.

Ea recomandă oricărei femei care vrea să slăbească câteva kilograme,  o dietă care să le devină stil de viață, pentru că asta e partea cea mai grea: menținerea.

„Să înceapă o dietă care să-i devină, treptat, stil de viaţă. De slăbit nu este aşa greu, însă e dificil să te menţii. Să renunţe la zahăr, făinoase şi să bea doar apă, nimic altceva”, a spus Ioana.

Ioana Ginghină (40) și Alexandru Papadopol (42) s-au cunoscut în 2003 pe platourile de filmare de la Media Pro, pe vremea când jucau  în telenovela “Numai iubirea”, difuzată la Acasă TV. Însă povestea lor de iubire a început abia dupa trei ani, când filmau pentru “Daria, iubirea mea”. Ei au fetiță, în vârstă de 10 ani, Ruxandra, care a venit pe lume la scurt timp după nuntă.

Citește și: