Da. ține regim și chiar face foamea pe alocuri, pentru a arăta așa.

Vedeta a dezvăluit pentru Click! care este secretul siluetei sale, una fără vârstă. La cei 50 de ani ai săi, artista arată ca la 20 și are mare grijă de aspectul ei fizic.

Cristina Spătar a dezvăluit că face sală de ceva timp, iar asta o ajută foarte mult pentru a avea o siluetă de invidiat. Dar asta nu e totul. Artista recunoaște că mănâncă mai mult salate și nu doar atunci când ia câteva kilograme.

În plus, să nu uităm că e mamă full time pentru doi copii încă mici, iar acesta chiar este un antrenament extrem de intens.

„Am rupt sala în două, cel puțin în ultimii doi ani am făcut foarte mult pilates, m-am chinuit, am fost și la sala de forță. Mănânc numai salate, cele mai multe cu ton, și stau în stres, când copiii sunt în timpul școlii. E greu. Asta mă ține în priză. Faptul că sunt singură cu doi copii este o provocare”, a spus artista, despăîrțită în urmă cu câteva luni de iubitul mai tinerel.

ilueta-d-einvidiat-la-50-de-aniSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 9

Cântăreața mărturisește că a luat câteva kilograme în plus în ultima perioadă, dar face tot posibilul să scape de ele.

„Nu prea sunt așa slabă. Am luat câteva kilograme în ultimul timp. Alerg pe bandă, merg la sală. Am început și un nou program de aerobic cu o domnișoară, încerc să fac din toate câte puțin. Mă cântăresc obsesiv. Am obsesia mea cu cântarul și cântăritul. Când iau 2-3 kilograme maximum, dar nu există 3… încep să mănânc doar iarbă verde, cum zic eu, doar salată”, a continuat vedeta.

Cristina Spătar a mărturisit în urmă cu ceva timp că se și înfometează pe alocuri. În prezent are doar 57 de kilograme, dar își dorește să mai slăbească.

„E și puțină înfometare… din toate câte puțin. Tot nu arăt cum mi-aș dori, sincer. Acum am 57 de kilogram, dar până pe 10 august, când plec eu la mare, o să fiu fix la kilogramele pe care mi le doresc”, a mai spus ea.

Până la vacanța din august, vedeta se află zilele acestea la Monaco, unde profită la maximum de soare și de piscină, după cum se poate vedea din fotografiile postate pe Instagram, în care nu se sfiește să se afișeze într-un costum de baie din două piese, care lasă la vedere aproape tot.

Vezi și Cristina Spătar, atac către actuala soție a fostului ei bărbat. Ce acuzații îi aduce

Citește și:

Laura Cosoi, toate detaliile despre cea de-a treia naștere naturală și poze emoționante din maternitate: „Totul a durat cam 2 ore și jumătate”

4 soliste din Epoca de Aur și complicata lor viață amoroasă. Ce mult au suferit din dragoste Angela Similea, Mirabela Dauer, Corina Chiriac și Dida Drăgan!