Chiar dacă nu li s-au dat șanse la început, din cauza diferenței mari de vârstă, iată-i că nu doar rezistă împreună, ci prosperă în această formulă.

Unul dintre secretele lor, cel puțin când vine vorba despre forma fizică, pentru că amândoi excelează la acest capitol, este disciplina.

De altfel, Jorge declara recent pentru Click!, după ce a fost surprins de către reporteri la plajă, împreună cu soția lui, că el și soția lui se antrenează de măcar de 3 ori pe săptămână. Uneori, fac asta împreună chiar.

“Avem un program foarte bine stabilit cu antrenorul, avem cam 3 sau 4 antrenamente pe săptămână. Eu mai merg și la fotbal, o dată pe săptămână, și Ramo are o nutriționistă cu  care lucrează în fiecare zi. Nu exagerez! În fiecare zi, trimite poză dimineața, la prânz și seară, cu ce mănâncă. Îi spune, vezi că ai mâncat nu știu ce, mâine trebuie să faci așa, înlocuiește nu știu ce cu nu știu cum. Și asta face de un an și ceva!”, a povestit cântărețul.

patratelele-se-fac-in-bucatarieSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 11

De 10 ani nu au mai mâncat fast-food

“Uneori când nu prea avem timp să petrecem împreună, uneori mai merg cu ea, așa, o dată pe săptămână la sală, pe ora ei, ca să facem amândoi.

Meniul meu este mereu plin de proteine și de salate, pește, nu mâncăm prostii. Noi nu mâncăm junk food! Sunt mai mult de 10 ani de zile de când nu am mai mâncat la fast food.

Suntem atenți la ce ore mâncăm, să nu depășim anumite ore, facem mișcare, cam asta e. Suntem atenți la ce mâncăm, că de fapt, abdomenul ți-l faci la bucătărie. Acolo e secretul. Poți să faci sportul de pe lume”, a mai adăugat Jorge.

“Planul nostru este, pe termen lung, să ne menținem la greutate constantă cât mai aproape de ceea ce ne face pe noi să ne simțim cel mai bine.

Bineînțeles că mai fluctuează greutatea în timpul anului. Că doar de Crăciun și de zilele noastre de naștere normal că mâncăm, și atunci și în vacanțe all inclusive, dar ne menținem pe linia de plutire într-o marjă de 3 kilograme”, a completat artistul care face furori pe oriunde se duce.

Jorge are împreună cu Ramona Prodea un băiețel, David (5 ani), iar din prima căsătorie, cu Alina Laufer, mai are o fată, Karina (14 ani), de care este la fel de mândru. Ramona Prodea mai are și ea o fiică, Ilinca (20 ani), din prima ei căsătorie.

Vezi și Nimeni nu-și imagina asta despre Jorge și soția lui: ”Am făcut absolut tot ce se putea face. Dezvoltare personală, constelații familiale, hipnonză, hipnoterapie…” De vină era mentalitatea cu care a fost crescut

Citește și:

Ana Morodan, mesaj pentru toți cei care trec printr-un accident. Vedeta a scăpat ca prin urechile acului. Imagini cu ce-a mai rămas din bolidul ei de lux

Veștile proaste nu se mai opresc. Prima declarație a fiului lui Arșinel, după ce tatăl lui a fost internat la azil