Printre cei care au venit să doneze s-au numărat și artistul Petre Geambașu, împreună cu soția. Din păcate, însă, acest lucru nu a fost posibil, din cauza vârstei celor doi.

”Noi am venit, dar suntem depășiți de vârstă (…) Ne-am întâlnit cu Simona (soția lui Mihai Constantinescu – n.red), ne-am luat în brațe”, a declarat Petre Geambașu.

Cât despre starea de sănătate a lui ihai Constantinescu, tot prietenul său a oferit amănunte. ”Acum 10 zile au vrut să-l deconecteze și bravo ei (soției lui Mihai Constantinescu – n. red.) că a refuzat, că lucrurile se mai pot schimba”, a declarat Petre Geambașu.

Cei care doresc să doneze sânge pentru Mihai Constantinescu trebuie să știe că există o limită de vârstă: 59 de ani la femei, 65 de ani la bărbați.

Admiratorii artistului au venit la spital după ce apropiații lui Mihai Constantinescu au făcut un apel în acest sens, luni.

Cântăreţul Mihai Constantinescu, în vârstă de 73 de ani, a fost dus la Spitalul Floreasca din Capitală pe 13 mai, în urma unui stop cardio-respirator, el fiind internat aici de peste o lună.

Artistul şi-a anulat în luna martie câteva concerte din cauza stării de sănătate. În 2008, Mihai Constantinescu a fost supus unei intervenţii chirurgicale la Târgu Mureş, cu diagnosticul stenoză aortică strânsă, cardiopatie valvulară, insuficienţă mitrală gradul 3/4, insuficienţă tricuspidiană gradul 2, hipertensiune pulmonară medie.

În 2017, artistul a fost supus unei noi intervenţii chirurgicale, după ce valva mitrală a avut o disfuncţie.

Vezi și Mihai Constantinescu a fost operat din nou. Soția lui a așteptat cu lacrimi în ochi vești despre soțul ei

Citește și: