Au fost clipe foarte grele pentru Ion Dichiseanu, marele actor al ”Generației de Aur”. Cu doar câteva zile înainte de Crăciun, acesta a ajuns de urgență la spital, fiind imediat intrubat, cu un nivel de satrateție de doar 70. Actorul a avut nevoie de ventilație mecanică și, cu toate acestea, nivelul de saturație a scăzut în continuare și a ajuns la 60.

Pe parcusul zilelor de spitalizare starea sa s-a agravat, făcând medicii să fie rezervați cu privire la recuperarea sa. Acesta a fost și testat pentru coronavirus, iar rezultatul a fost negativ.

Ei bine, acum starea de sănătate a celebrului actor este una bună, iar acesta a fost externat din spital marți, conform Spy News.

Medicii spun că Ion Dichiseanu este în prezent în afara oricărui pericol, considerând că a fost o minune vindecarea bruscă, din moment ce problemele erau cât se poate de grave.

Artistul suferă de mai mult timp de probleme grave la nivel pulmonar și se confruntă cu insuficiență respiratoarie. Totodată, problemele cardiace din ultimii ani s-au agravat în ultima perioadă și l-au făcut pe marele actor să fie la limita dintre viață și moarte.

Citește și:

Marius Elisei, primele declarații după despărțirea de Oana Roman. Ce a făcut acesta de sărbători?

Cum arată femeia care l-a cumințit pe Augustin Viziru. L-a făcut tătic și asta a schimbat tot!