Ieri, cei doi au ajuns acasă, a anunțat soția lui Viorel Lis. „Suntem acasă, e incredibil!

Sincer, în momentul acesta, Viorel Lis nu poate să apară pentru că doarme. Vreau să îl las să se recupereze, dar este o minune Dumnezeiască că am trecut peste pragul critic şi am ajuns acasă.

Viorel are 78 de ani acum, boala începuse să-i mănânce din plămâni, aşa cum zice Viorel. A avut pneumonie interstiţială, medie am avut amândoi”, a declarat Oana Lis la Pro TV.

Viorel deja îşi aranjase locul de veci”

,,A fost o experienţă extraordinar de grea pentru mine, îmi dau şi lacrimile, îmi făceam griji pentru mine, dar când iubeşti pe cineva îşi faci griji şi pentru celălalt”, a mai povestit vedeta.

Aceasta a povestit despre experiența Covid, dar și ce gânduri le treceau amândurora prin cap la spital, unde au fost internați împreună, întâi el, iar când s-a mai eliberat un pat, și ea.

”Fiecare zi a fost diferită, simptomele au fost diferite de la fiecare zi. Viorel deja îşi aranjase locul de veci pentru că nu ştia dacă va trece peste perioada asta, dar uite Dumnezeu ne-a ajutat şi poate că şi rugăciunile oamenilor care mi-au scris”, a mai spus Oana Lis.

Vezi și Oana Lis, imagine tulburătoare pe patul de spital cu Viorel Lis. Cum s-au fotografiat cei doi, ambii infectați cu Covid

Citește și:

Madonna i-a șocat pe fani. Fotografii îndrăznețe la 63 de ani

Romanița Iovan face dezvăluiri: ”Am pierdut sarcina. Ar fi trebuit să fie fetiță”