Recent, artista a vorbit despre actualul partener de viață și relația pe care o are acesta cu cei doi copii ai ei cu Gabi Bădălău. Artista în vârstă de 44 de ani a povestit și cum au reacționat băieții ei, încă mici, atunci când au aflat că mama lor are un iubit.

După ani grei în care a stat mai mult prin tribunale și s-a luptat fostul ei soț, acum Claudia Pătrășcanu e de ceva timp, oficial, o femeie liberă, căci divorțul s-a pronunțat, iar artista a putut să-și dea încă o șansă în iubire.

Cântăreața a confirmat că de ceva timp este într-o relație, a găsit pe cineva care o face fericită și care o iubește, iar la rândul ei iubește din nou. Mai mult, a fost și cerută în căsătorie. Dar, întâi de toate, Claudia Pătrășcanu s-a asigurat că bărbatul din viața ei îi va accepta copiii, căci asta este cel mai importnt pentru ea. La fel de important este și ca băieții ei să-l accepte pe noul partener și iată că și asta s-a întâmplat.

”Am un respect deosebit pentru copiii mei și nu îi voi dezamagi niciodată”

Fără aprobarea lui Nicolas și Gabriel, vedeta nu ar fi mers mai departe în relația ei, așa că le este recunoscătoare băieților ei pentru înțelepciunea de care au dat dovadă.

Dar iată cum se înțeleg împreună cei trei ”bărbați” din viața ei.

”Există un respect reciproc din ambele părți și plăcerea de a petrece timp împreună… toți patru. Copiii mei au avut un cuvânt de spus în alegerea mea și le mulțumesc. Le mulțumesc pentru inteligența cu care văd lucrurile și iubirea lor pentru mine.

Ei au simțit cu adevărat bunătatea din sufletul partenerului meu. Am un respect deosebit pentru copiii mei și nu îi voi dezamagi niciodată”, a spus Claudia Pătrăcanu pentru Spynews.

Claudia Pătrășcanu, despre iubit: ”Este un suflet foarte bun”

Claudia Pătrășcanu mai spune că iubitul ei este bun prieten cu copiii ei și că are un ”suflet bun”.

”Îi mulțumesc și partenerului meu ca este un bun prieten pentru copiii mei și înțelegător. Are răbdare, înțelepciune, este atent la dorințele lor…este un suflet foarte bun. Este omul pe care îl prețuiesc pentru tot ceea ce înseamnă el!”, a mai spus Claudia Pătrășcanu.

Artista nu vrea să ofere prea multe declarații în ceea ce-l privește pe bărbat, însă într-un interviu oferit pentru Antena Stars, a ținut să mărturisească că acesta nu este persoană publică și nu își dorește expunere din acest punct de vedere.

in-sfarsit-e-linistita-si-iubitaSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 14

Dumnezeu a știut”

Artista a mai dezvăluit că bărbatul care se află în acest moment lângă ea este o persoană serioasă, lângă care se simte liniștită, respectată și iubită.

„Eu nu vreau să intru foarte mult în amănunte. Sunt bine, nu vreau să spun, este o persoană care chiar nu vrea să fie cunoscută, nu are treabă cu lumea mondenă. Îmi oferă liniște. Eu caut lângă mine un om care să mă respecte, care să îmi respecte copii, viața pe care o am, cariera.

Aveam nevoie de liniște. Dumnezeu a știut de ce am eu nevoie.”, a declarat Claudia Patrascan pentru Antena Stars.

Iar liniștea a început să vină, după o perioadă tumultoasă, și din partea fostului soț.

După ce Claudia Pătrășcanu i-a deschis proces lui Gabi Bădălău pentru că avcesta refuza să-i dea procură pentru a pleca în străinătate cu copiii lor, iată că acum lucrurile par a intra pe un făgaș normal. Fostul soț vrea să încheie scandalul cu vedeta, astfel că i-a dat procură pentru ca mama copiilor săi să poată imerge atât în Franța, cât și la Istanbul, destinația preferată a cântăreței, anunță tot Spynews.

Vezi și Claudia Pătrășcanu, adevărul despre relația cu bărbatul care a cerut-o de soție: „Într-o căsnicie, respectul se diminuează, să o iau de la capăt…”

Citește și:

Un an de la moartea lui Alexandru Arșinel. Ultima rugăminte a actorului către Dumnezeu: „Te rog, ajută-mă!”. La 9 luni distanță s-a stins și soția lui

De fapt de câtă vreme are Neti Sandu tunsoarea care a făcut-o celebră? ”La vremea aceea nu aveam foehn…” Cât de des se vopsește