Recent, Victor Slav chiar a vorbit despre iubita sa în termeni elogioși. Se pare că Selina este hostess la o terasă din București, acolo unde s-au și cunoscut. Omul de televiziune nu se sfiește să recunoască faptul că este îndrăgostit lulea de blondină.

ea-a-postat-char-ieri-o-fotografie-cu-Victor-SlavSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 11

„Sunt îndrăgostit și de noul meu job, dar eu sunt îndrăgostit de doi ani de zile de Selina. Adică am o relație de doi ani de zile, într-adevăr nu am vrut să ieșim în evidență și iubita mea nu e o persoană care vrea publicitate.

De asta nu suntem cunoscuți publicului larg. Nu, este iubita mea. Este un model de femeie”, a răspuns Victor Slav, întrebat fiind dacă iubita lui este model, conform click.ro.

Frumoasa blondină îi este de un real ajutorul vedetei și când vine vorba de afacerea nou deschisă. Tânăra are grijă ca bistro-ul din Decebal să aibă actele puse la punct și nu numai.

Selina îl ajută pe Victor Slav indiferent că este vorba de publicitate sau orice altceva, cei doi comportându-se în momentul de față ca o adevărată familie.

Locuiesc împreună de o perioadă destul de lungă, fostul prezentator de la Kanal D prezentând-o inclusiv fiicei sale, Sofia (5 ani).

Cum se înțelege iubita lui Victor Slav cu fiica sa, Sofia

Fetița se înțelege foarte bine cu actuala iubită a tatălui său, care este o persoană lipicioasă la copii, motiv pentru care Victor Slav a fost întrebat dacă există posibilitatea să mai facă un copil în viitorul apropiat.

„Se înțeleg foarte bine. Are o atracție fenomenală pentru copii. Oriunde merg cu ea are lipici la copii care vin la ea. Și cu Sofia la fel și pe mine mă bucură asta.

Cine știe, nu spun niciodată niciodată. Vreau să-ți mărturisesc ceva. De acum o lună m-am schimbat la 180 de grade, și chiar nu-mi mai fac niciun plan.

Las lucrurile să meargă așa cum sunt, poate și noua cafenea m-a dus în direcția asta. Așa și cu cu viata mea. Spune-i lui Dumnezeu planurile tale și o să râdă, exact asta am realizat”, a mai spus Victor Slav.

Vezi și Bianca Drăgușanu vorbește fără false pudori despre căsătoria cu Victor Slav și cum s-a terminat aceasta: ”Mă mai văd îmbrăcată în mireasă, probabil voi avea trei rochii”

Citește și:

Adevăratul motiv pentru care soacra Elenei Udrea nu și-a văzut nepoata până acum. Fostul politician a dat cărție pe față

”Am fost bătut și jignit în spital!” Jean Paler, confesiuni cutremurătoare