Sofia, fiica Biancăi Drăgușanu și a lui Victor Slav, a împlinit 6 anișori pe 26 septembrie, iar în weekend a avut parte de o petrecere de proporții. Cheful a arătat mai degrabă a nuntă, dar Bianca nu se uită la bani atunci când vine vorba despre fiica ei. Un invitat surpriză a fost Gabi Bădălău, care a fost tratat de Bianca Drăgușanu cu multă atenție. Ea a recunoscut că și Victor Slav a fost invitat, dar acesta nu a venit, pentru că s-a ocupat să organizeze, la rândul lui, o petrecere pentru micuță.

bianca-mama-si-sofiaSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 10

”Da, am avut vreo 60 de persoane. Au fost toți, familia, prietenii mei apropiați, în special cei care au copii. I-am ținut ziua la vila unui prieten din Snagov. Ea tot ce și-a dorit are, nu există dorință pe care să nu i-o îndeplinesc eu, tatăl ei, bunica ei (…) Și el i-a organizat o petrecere azi și probabil ieri s-a ocupat cu organizarea petrecerii. A fost invitat, doar că știu că mama lui are niște probleme de sănătate… nu vreau să justific faptul că n-a fost ieri. Noi discutăm, suntem în regulă, e ok, nu e ca și cum s-a întâmplat ceva anormal”, a declarat Bianca Drăgușanu, pentru Spynews.ro.

Cum se înțelege fiica Biancăi Drăgușanu cu Gabi Bădălău

Bianca a mai povestit și despre prezența lui Gabi Bădălău la petrecere, dând asigurări că iubitul ei arte o relație foarte sănătoasă cu micuța Sofia, și el fiind tată a doui băieți, pe care îi are cu Claudia Pătrășcanu.

”Da, a fost și Gabi. Atâta timp cât avem o relație e normal. Sofia se înțelege cu el foarte bine. Sofia și Gabi chiar sunt prieteni, se înțeleg bine, vorbesc des la telefon. Copilul meu e un copil care are o gândire foarte curată și corectă”, a mai spus Bianca Drăgușanu, pentru Spynews.ro.

Citește și: Bianca Drăgușanu, tandrețuri cu Gabi Bădălău la ziua fiicei. Sofia a avut o petrecere grandioasă, care a arătat ca o nuntă

Citește și: Victor Slav i-a făcut Sofiei petrecere acasă, cu bunicii. Cât de fericită a fost micuța!