Răzvan Simion a petrecut un weekend în familia alături de partenera lui, Daliana, și cei doi copii ai lui. Cei patru par că s-au distrat de minune prin București. S-au plimbat prin centru, au fost să vadă o colecție de mașini, au luat masa la un restaurant și au mâncat înghețată la o terasă. Cei patru au urcat apoi imaginile pe rețelele de socializare și par toți extrem de fericiți. Mai mult, Răzvan Simion a mers cu Tudor (13 ani) și la karting, spre bucuria băiețelului său care pare topit după mașini. . „Băiețeasca de weekend”, a scris prezentatorul în dreptul imaginilor cu fiul lui.

razvan si fiulSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 12

Însă, ceea ce se poate vedea cu ochiul liber în fotografiile făcute publice este că Daliana se înțelege de minune cu cei doi copii ai lui Răzvan din fosta lui căsnicie. Se știa deja că Ianca cu Daliana sunt foarte apropiate și fiica prezentatorului o place foarte mult, dar și Tudor pare să o îndrăgească pe brunetă, în una dintre imagini stând în brațele ei.

Este pentru prima dată când Răzvan Simion și copiii lui se fotografiază într-o asemenea ipostază după despărțirea de mama lor, Diana Simion. Pe vremea când forma un cuplu cu Lidia Buble, cei trei nu erau așa apropiați, însă Daliana pare că i-a cucerit din prima clipă. Nu e de mirare că îndrăgitul prezentator TV are planuri serioase cu iubita lui, iar cei doi chiar se gândesc la căsătorie.