Andreea Bălan și-a găsit alinare în brațele lui Tiberiu Argint, fratele prezentatoarei TV, Sonia Argint, după ce a trecut printr-o despărțire dureroase de tatăl fetițelor ei, George Burcea. Artista pare foarte fericită alături de noul ei iubit, iar acum a dezvăluit o imagine în care dezvăluie ce relație are și cu familia lui.

Frumoasa cântăreață pare că se simte foarte bine alături de iubitul ei, dar și de familia lui, care a primit-o pe artistă cu brațele deschise. Drept dovadă stă faptul că Andreea a publicat recent o imagine cu Sonia Argint, sora lui Tiberiu și celebră prezentatoarea TV, cu care se pare că petrecut în weekend. Cele două s-au fotografiat într-o grădină, îmbrăcate lejer și stau cu scaunele una lângă alta, iar mesajul care însoțește imaginea este: „Lucruri bune ți se întâmplă în viață când te înconjori de oameni deștepți și pozitivi @silversonia”.

Tiberiu a reacționat și el imediat și a comentat la imagine: „Superfemei”, iar Andreea și Sonia i-au răspuns amândouă cu inimioare.

Fanii artistei au remarcat însă cât de mult seamănă cele două: „Zici că sunteți surori …frumoase foc”, ”Când se unesc cele mai frumoase și puternice femei, înseamnă că e de bine! sunteți minunate, vă pup, surori din altă stea! ”, „Sunteți faorte frumoase”, au fost câteva dintre comentariile fanilor.

Nu e prima dată cânt Sonia și Andreea sunt văzute împreună. Ele au mai postat imagini de la diverse ieșiri în oraș, semn că cele două se înțeleg destul de bine.

Andreea Bălan și Tiberiu Argint au fost surprinși pentru prima dată împreună în vara anului 2020, în Vama Veche, de atunci existând și zvonuri cu privire la relația lor amoroasă. Cei doi au mai fost fotografiați împreună cu mai multe ocazii și au plecat și în câteva vacanțe. 

Cum-a-cucerit-o-Tiberiu-Argint-pe-Andreea-Balan-I-s-a-parut-ca-seamana-leit-cu-Keo-si-….-Detalii-uimitoare-despre-noul-cuplu-din-showbiz-1SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 10

La începutul anului 2020, Andreea Bălan și George Burcea s-au despărțit, după un mariaj care a durat câteva luni. Separarea celor doi a fost intens mediatizată, iar artista a preferat întotdeauna să fie cât mai discretă, iar asta pentru a-și proteja cele două fetițe pe care le are alături de fostul partener, Ella Maya și Clara.

Andreea Bălan a fost invitată în emisiunea „Star Matinal” de pe Antena Stars, ocazie cu care a oferit câteva detalii despre viața ei personală, mărturisind că în prezent este iubită. De asemenea, artista a dezvăluit și dacă își mai dorește să se căsătorească.

„Sunt un om împlinit și nu regret nimic din ce mi s-a întâmplat. Fiecare experiență din viața mea este ca o lecție, învățăm, toți greșim în viață, dar evoluăm. Cred că fiecare om care intră în viața mea mă învață ceva. Îmi doresc să iubesc și să fiu iubită, ceea ce se întâmplă deja, deci e bine. Vreau să fiu fericită. Mai târziu, mult mai târziu mă văd și căsătorită pentru că sunt tânără și de ce nu”, a declarat Andreea Bălan în emisiunea „Star Matinal.”

Citește și;