Ioana Ginghină este acum o femeie fericită și împlinită și asta s evede din toate aparițiile ei. Actrița se mândrește cu o poveste de iubirecare o împlinește total. Ea și Cristi Pitulice urmează să facă pasul cel mare, căsătoria, în curând.

Cristi Pitulice a apărut în viața frumoasei brunete la scurt timp de la divorțul ei de Alexandru Papadopol. Chiar dacă a ales să își refacă viața, Ioana Ginghină s-a decis să păstreze o relație bună, de prietenie, cu fostul soț pentru fiica lor, Ruxandra.

Toată lumea a primit de la toată lumea un cadou”

În cadrul unui interviu recent, Ioana Ginghină a discutat fără perdea despre relația pe care o are actualul ei iubit cu fostul soț. Aceasta a declarat că cei doi se întâlnesc des la evenimente în familie și se înțeleg foarte bine.

Vedeta spune că Alexandru Papadopol și Cristi Pitulice se cunosc de ceva timp.

„Eu am deja doi ani de când locuiesc cu Cristi, cum să se cunoască doar acum? Cand spun ca am rămas prieteni nu glumesc sau o zic așa din complezență. Alexandru a mai fost la noi, au fost și alte sărbători și ziua Ruxandrei, nu se pune problema ca sa nu putem fi toți.

De Sărbători la fel, am fost toți patru, ne-am împărțit cadouri, toată lumea a primit de la toată lumea un cadou și da, normal că Ruxandra ne leagă, că nu stau să fac Sărbatorile cu toți foștii mei, dar asta nu înseamnă că nu ne-a facut plăcere să socializăm. Este tatăl copilului meu, nu e un fost iubit, soț sau prieten”, a mărturisit Ioana Ginghină, conform impact.ro.

actrita-are-o-relatie-buna-cu-fostul-sotSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 11

Cristi Pitulice s-a acomodat rapid în familia iubitei sale. De altfel, și relația pe care o are acesta cu fiica actriței din ”Adela” este una foarte bună.

Ioana Ginghină susține că partenerul său înțelege foarte bine situația, motiv pentru care Alexandru Papadopol este bine venit mereu în casa lor pentru a sta cu Ruxandra sau a discuța cu fosta lui soție.

Deși au avut parte de certuri și momente dificile în trecut, actrița și fostul soț au ajuns la conluzia că este cel mai bine să rămână prieteni, ca Ruxandra să se bucure de fiecare moment petrecut atât în compania mamei, cât și a tatălui.

„Nu știu de ce lumea se miră atât de tare la un astfel de comportament. Da, ne-am certat acum 4 ani, ok, toată lumea se ceartă, dar asta nu înseamnă că nu există împăcare.

Cristi este un bărbat matur, care înțelege foarte bine situația si nu are nicio problemă în sensul acesta. Să nu credeți că Alexandru nu este bine venit în casa noastră și el stie asta!”, a mai zis actrița.

Vezi și Ioana Ginghină, adevărul despre triunghiul amoros cu primul soț, Cove și Papadopol: “I-am zis să divorțăm repede că, dacă nu, eu te înșel”

Citește și:

Mona Nicolici sfidează vârsta. Cum arată, la 54 de ani, știrista cu ochi ca safirele și ce spune despre fostele colege, Sandra Stoicescu și Gabi Firea

Cum procedează Andreea Berecleanu ca să slăbească rapid: ”Când mă îngraș mai mult de 3-4 kilograme, intru în …”