Au făcut o carieră împreună și nu s-au trădat unul pe celălalt, fiind cel mai longeviv „cuplu” de prezentatori de la TV. Cei doi prezintă matinalul de la Antena 1 din 2008, dar sunt de nedespărțiți încă din copilărie. Răzvan și Dani au fost colegi de școală. Au crescut împreună la Reșița, au făcut școala împreună, s-au mutat la București în același timp și au devenit celebri împreună.

În ultima vreme s-a scris că prietenia dintre ei s-a stricat și că ar fi certați. Zvonurile au apărut după ce ei nu au mai fost văzuți foarte des împreună, dar și din cauza faptului că Răzvan nu s-a dus și el în Dubai în mini-vacanța de Paște, unde matinalul a mers cu Gabriela și colegele lui de emisiune, Ramona Olaru și Bianca.

dani-si-razvan-2-1SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 8

Cu toate acestea, imaginile de la nunta lui Dani sunt dovada vie că cei doi se înțeleg de minune și prietenia lor rezistă foarte bine de-a lungul anilor, fiind una destul de rară. Nu doar că nu a lipsit de la marele eveniment, dar Răzvan a fost în fiecare moment alături de Dani și chiar i-a pregătit câteva momente speciale. Alături de colegii de la Neatza, Răzvan i-a pregătit cu filmuleț emoționant cu imagini cu el, dar și despre povestea de dragoste din Dani și Gabriela, apoi i-a cântat la petrecere și chiar a rupt ringul de dans alături de el.

”A fost prima data când m-au bătut pantofii la o nuntă”, a completat și Răzvan Simion. Nu am mai dansat de un an jumate, am dansat acum de mi s-au rupt pantofii”, a zis Răzvan azi în emisiune.

De altfel, invitat în cadrul unui podcast, Răzvan Simion a mărturisit că nu ar vrea să prezintă nicio altă emisiune fără Dani și a vorbit chiar despre începuturile carierei și despre cum era viața atunci.

Când s-au mutat în București, cei doi au stat o lungă perioadă împreună. Astfel, potrivit spuselor lui Răzvan, Dani a fost prezent atunci când fiica lui a fost concepută, în sensul că locuiau în același apartament.

„Am stat niște ani împreună și când am venit în București am stat împreună. Ianca s-a conceput, practic, cu Dani de față. Aveam o ușă la cameră care nu se închidea bine niciodată”, a spus Răzvan Simion.

Citește și:

E oficial! Încep filmările la Asia Express. Vedetele vor porni pe Drumul Împăraților

Imagine rară cu fiica Andreei Marin. Ce mare și frumoasă s-a făcut Violeta! „Fericirea mea are chipul ei”