Pentru că artistul are trei fiice, toată lumea era curioasă cum se înțeleg acestea cu partenera lui de viață. Într-un interviu recent, Gabriel Cotabiță a vorbit, fără ocolișuri, despre relația dintre cele mai importante femei din viața lui.

De fiecare dată când Gabriel Cotabiță vorbește despre soția sa, artistul este vizibil emoționat, asta pentru că a declarat în nenumărate rânduri că a avut mare noroc atunci când a întâlnit-o pe Alina Gabriela Munteanu. Dar la fel de importante pentru el sunt și copilele sale, Aela (40 de ani), Milena și Eliza (ambele, gemene, de 34 de ani). Așa că era musai ca acestea să găsească o cale de comunicare.

Și nu doar că au găsit-o, dar cele patru se înțeleg de minune, a spus mândru artistul. „Fetele sunt bune prietene (n.r. cu soția). Au fost cu ea în vacanță.”, a declarat Gabriel Cotabiță pentru Antena 3.

Cum s-au cunoscut Gabriel Cotabiță și actuala soție, Alina

În cadrul aceluiași interviu, Gabriel Cotabiță a povestit și cum a cunoscut-o pe actuala sa soție, Alina Gabriela Munteanu. Artistul a precizat că femeia nici măcar nu-l cunoștea, însă destinul a făcut ca Alina să meargă la un concert de-al cântărețului împreună cu mama sa, care era o fană de-a artistului.

„Alina a ajuns la spectacole pentru că maică-sa a luat-o pe ea la un spectacol de-al meu. Nici măcar nu știa cine sunt (n.r. actuala soție). Ea a reușit să facă pentru mine niște lucruri pe care foarte puține femei le-au făcut în viața asta pentru mine. Și-a câștigat locul, pe care oricum nu și-l dorea.”, a mai adăugat artistul ajuns la vârsta de 66 de ani.

Vezi și Gabriel Cotabiță, primele declarații după ce a suferit un accident vascular

Citește și:

Ce a dezvăluit Mihai Morar la trei ani de la moartea lui Andrei Gheorghe: „Nu am povestit niciodată”

Prințesa Charlene se află sub supraveghere medicală specializată în afara Monaco. Prințul Albert: „A realizat că are nevoie de ajutor”