Cristina Spătar a publicat pozele oficiale de la nuntă și un mesaj emoționant: „Dumnezeu ne iubește pe toți la fel”

Vedeta a povestit recent cum se înțeleg Aida (sărbătorită chiar în urmă cu două zile) și Albert, copiii săi adolescenți, cu soțul ei. De asemenea, vedeta a vorbit și despre legătura formată între micuți și băiatul pe care partenerul său îl are.

Încă nu locuiesc împreună

Vicențiu Mocanu, partenerul Cristinei Spătar, este un prosper om de afaceri din Râmnicu Vâlcea, astfel că vedeta merge în vizită în orașul natal al soțului, chiar dacă încă nu locuiește cu acesta.

E îndrăgostită de oraș și spune că acolo își găsește liniștea. Cât despre copiii săi, Aida și Albert, artista a mărturisit că aceștia se înțeleg foarte bine cu noul lor tată.

Vicențiu Mocanu are, la rândul său, un băiețel de 12 ani, care a format o legătură frumoasă cu micuții pe care vedeta îi are dintr-o altă căsătorie. Cântăreața a fost foarte atentă în momentul în care s-a îndrăgostit, căci s-a gândit înainte la Aida și Albert și la fericirea lor:

„Mie îmi place foarte mult Vâlcea! E un oraș foarte drăguț, o mică Elveție dacă vrei! Mie mi-a plăcut foarte mult ce am văzut acolo. Nu am stat foarte mult, dar mi se pare liniște.

Este o frumusețe de orășel! Copiii au fost, nu de multe ori, dar au fost! Le-a plăcut! Bine, ei sunt copii, nu realizează ce este acolo, dar eu am văzut! Este un oraș foarte frumos!

Copiii se înțeleg bine. (n.r. cu soțul) Suntem oameni civilizați, chiar se înțeleg bine! Are și el un băiețel. Copiii se înțeleg, fac fotbal, sunt de aceeași vârstă.

Suntem OK! Să știi că este foarte important să îi faci fericiți și să îi mulțumești. Copiii sunt viața mea! Totul este bine! Lucrăm la proiecte noi, stați cu ochii pe mine!”, a declarat artista pentru Ego.ro.

Cristina Spătar, Sărbători la mănăstire cu toată familia. Credința îi aduce alinare după ce a rămas fără ambii părinți

De altfel, în urmă cu un an, Cristina Spătar publica în premieră pe rețelele de socializare o fotografie în care ea și soțul ei apăreau cu toți cei 3 copii: ai ei și al lui.

cristina-spatar-sotul-si-copiii-lorSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 25

Cristina Spătar este mamă a doi copii, Albert și Aida, care o fac mândră în fiecare zi. Fiul ei este clasa a VIII-a și se pregătește intens pentru examenul de capacitate, iar fiica sa este elevă în clasa a V-a și învață extraordinar de bine.

“Albert este clasa a VIII-a și am foarte multe emoții. Face pregătiri la matematică și la română și sper să fie bine. Urmează capacitatea, este un an delicat pentru el. Face meditații, ca toți copiii.

Cu Aida nu am probleme, este clasa a V-a și are note mari, sunt foarte liniștită în ceea ce o privește, este un copil conștiincios.

Albert își dorește să meargă la un liceu cu profil mate-info!”, declara Cristina Spătar la începutul anului, pentru Playtech.

Cristina Spătar, victorie în instanță împotriva fostului soț: ”Niciodată nu a plătit pensia alimentară”. Despre ce sumă e vorba

Despre relația dintre copiii ei și noul ei tată, iată ce spunea artista atunci:

“Copiii mei sunt niște copii foarte cuminți, cu mult bun simț, iar Vicențiu iubește copiii, așa că nu aveau cum să nu se înțeleagă. Se înțeleg foarte bine”.

Care este plăcerea ei vinovată și cum arată viața lor de familie

Cristina Spătar a povestit și despre viața în doi și modul în care îi place să se răsfețe.

Frumoasa vedetă a punctat că soțul ei, Vicențiu Mocanu, nu este pretențios atunci când vine vorba despre mâncare. Totuși, artista a dezvăluit că ei niciodată nu îi lipsește un pahar de vin atunci când mănâncă pește sau carne, însă nu se dezice de la obiceiurile alimentare pe care le-a format pentru a se menține în formă:

„Contează foarte mult să ai cu cine să te înțelegi! Ideea este că el mănâncă orice, nu este pretențios! Întotdeauna ne luăm chestii diferite pentru că el este genul care vrea să guste de peste tot!

Eu sunt mai conservatoare, dacă am ziua în care mănânc pește, păi este pește! Dar niciodată nu îmi lipsește paharul de vin alb la pește sau roșu la carnea de vită! Mă mai răsfăț puțin! Dar puțin!”, a povestit ea.

Cristina Spătar, a doua căsnicie cu noroc: „Doresc tuturor femeilor așa un partener!” Ce face Vicențiu Mocanu pentru ea

Vezi și Regimul cu care Cristina Spătar a reușit să slăbească 17 kilograme: ”Nu recomand dieta nimănui” dar și Cristina Spătar, toate pozele de la nunta „regală”: rochia de mireasă, tortul imens, cu 7 etaje, decorul, invitații și petrecerea

Citește și:

Victoria Răileanu a anunțat sexul bebelușului! Cine e viitorul tătic, bărbatul care o face atât de fericită. L-a cunoscut pe Internet

Suferința prin care a trecut Ștefania Ștefan de la Survivor: „Nu doresc niciunei femei ce am avut eu”. Cum arată iubitul ei, după care plânge în emisiune