Vica Blochina spune că a fost șocată să vadă pozele cu ea din concurs. Lituanianca apare arsă de soare, cu fața umflată și cu tot felul de iritații, pe piele.

„Noi nu am avut oglindă la Survivor. Tu nu știi cum arăți. Îmi făceam un coc, nu aveam cu ce să perii părul. Toate fetele îmi ziceau că nu știu cum fac eu să arate bine mereu părul meu. Când am venit de la Survivor și am văzut imaginile, m-am speriat, sincer spun. Eu nu sunt chiar așa nasoală. Nu sunt vreo superbitate, dar atunci când m-am văzut în lumina aia, m-am speriat.

Citește și: Vica Blochina, despre supărarea fiului ei, legat de Survivor: «Mami, te rog să nu porți costum de baie». Ce i-a răspuns ea lui Edan

Am fost foarte arsă de soare, am făcut o alergie puternică la față. Eram umflată, la față, sub ochi, cu buzele pline de bube. Eram mușcată de insecte, dar ăsta e Survivor. Eu sunt mândră de mine în fiecare ipostază. Nu am fost foarte fericită când m-am văzut, m-am speriat!”, declară Vica, într-un interviu pentru Fanatik.ro.

vica-blochina-2SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 7

Vica Blochina: „Ne spălam hainele cu apă potabilă”

„Am spălat în fiecare zi hainele, în apa potabilă pe care o aveam de băut. Mă spălam pe cap, eu sufăr de igienă. A fost greu pentru mine că nu am putut să dau cu un pic de șampon sau de detergent, pe haine, să miroasă frumos. Când era să-mi fac părul, la plecare, mi-am inventat bigudiurile din bețe, din crengile de pe plajă găsite.

Mi-am spălat părul cu apă din mare și cu apă plată, l-am uscat și l-am pus pe crengile respective. Cei din producție îmi ziceau că arăt de parcă am ieșit de la coafor. M-am machiat puțin cu un pic de cărbune, așa cât am putut eu să văd în capacul ăla de la cratiță pe care l-am avut”, mai spune Faimoasa pentru sursa citată.

Citește și: De ce s-au umflat așa concurentele de la SURVIVOR? Un medic explică

Cum se epilează, de fapt, concurentele de la Survivor

„Noi nu am primit produse de igienă. Am avut o lamă de ras, ni s-a dat după o săptămână. Nu am avut nici perie de păr, nimic. Lama trebuia s-o primim, că eram în costum de baie. Ni s-a dat o lamă cu chiu, cu vai. Bubele astea la gură pe care le-am avut mi-au ieșit de scârbă și de silă, pentru că nu am putut să mă adaptez că trebuie să merg la wc.

Când trebuia să merg în junglă și mă gândeam că alți colegi au fost acolo și și-au făcut nevoile, mi se părea atât de scârbos… Nu pot explica! Când mă trezeam, nu știam ce să fac ca să nu mă duc la wc. Era ceva îngrozitor”, mai explică Vica Blochina.

Citește și: Câți bani au luat Vica Blochina și Jorge la Survivor. Cei doi au fost eliminați din concurs

Citește și: Cum arăta Vica Blochina în tinerețe, când dansa la Melody și era balerina lui Pițurcă

Citește și: Maria Constantin, despre condițiile de igienă de la Survivor: „Te schimbi acolo, în spate, de față cu toți”. Ce au avut voie să își ia de acasă

Citește și: Vica Blochina, umilită la Survivor. Ce poreclă i-a pus un Războinic. „Ești neobrăzat să vorbești așa despre o femeie”