Ioana Ghinghină a ajuns la această performanță respectând câteva reguli simple și ținând în fiecare an o cură foarte simplă.

“În primul rând celulita nu am făcut-o peste noapte, iar crudul adevăr este că nu prea putem să mai scăpăm ușor de ea. Dar totuși exisă câteva trucuri prin care putem face celulita mai puțin vizibilă:

1. Să bem apă caldă cu puțină lămâie la prima oră a dimineții

2. Să facem mișcare

3. Să avem o dietă bogată în fructe și legume crude

4. Să bem 8 pahare de apă pe zi

5. Să aplicăm în mod regulat creme care ajută la retenția de apă și activează circulația sângelui”, a precizat Ioana Ginghină pe o rețea de socializare.

Iar cireașa de pe tort e cura cu pepene, pe care actrița o ține în fiecare an în această perioadă, cu rezultate spectaculoase.

”De ani de zile țin în fiecare vară cura cu pepene. Eu nu o mai țin să slăbesc, ci pentru o detoxifiere, pentru un drenaj și pentru a mai scăpa de celulită. Nu aveți idee cum arată pielea, tenul după minim trei zile de cura”, a mai spus vedeta.

„De 4 ani reușesc să mă mențin la aceeași greutate. Nu este însă ușor, dar nici foarte greu nu e. Trebuie doar să am disciplina culinară și să fac cât mai puține excese.

Secretul este: nu mănânc după ora 18:00, evit zahărul și făinoasele’’, a mărturisit Ginghină pe rețelele de socializare.

actrita-nu-mai-are-celulitaSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 8

Cum se ține cura cu pepene

Ioana urmează dieta cu pepene în fiecare vară, iar aceasta o ajută să scape de 5 kilograme în 10 zile, dar și de burtică. Cura înseamnă că timp de 10 zile sau cât reziști mănânci doar pepene.

„Doar pepepe timp de 3-5-7-10 zile. Cât poți”, a explicat binecunoscuta actriță, precizând că ea în anii trecutți a avut rezultate spectaculoase: „Am slăbit 5 kilograme în 10 zile”, mărturisea ea în urmă cu doi ani.

Vezi și Cura pe care o ține Ioana Ginghină în fiecare an, în această perioadă: ”După 3 zile de dietă, tot corpul meu renaște”

Citește și:

Rodica Mandache și Mariana Mihuț, dive în toată regula pe covorul roșu de la Gala UNITER. Dovada că eleganța nu are vârstă

Romanița Iovan, primele declarații după ce s-a logodit în secret! „Nu ne-am invitat familiile”. De ce a făcut acest pas după 14 ani