Ioana a recunoscut că de un an de zile de confruntă cu mari probleme personale și suferă foarte tare, însă aceasta încearcă să se bucure cât mai mult de viață.

Actrița pare să-și revină încet, încet după despărțiea de Papadopol și este într-o formă fizică de invidiat. A început să iasă din nou la evenimente, fiind văzută pe covorul roșu la Viva Party, iar acum aceasta s-a pozat în costum de baie la piscină, unde a mers împreună cu fiica ei, Ruxandra (11 ani) să se relaxeze.

Ioana si fiica saSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 4

Alexandru Papadopol nu a confirmat despărțirea de Ioana

„Cumva, deși eram un om destul de recunoscător, a trebuit să primesc o lecție destul de dura, că să învăț să mă bucur de lucrurile mărunte. Poate că nu eram recunoscătoare în profunzime sau poate că era doar un monolog de suprafața, pentru a păcăli Creatorul că știu să fiu bună și să apreciez ce am, așa ca să mă lase în pace să trăiesc în lumea mea perfectă și să nu “mă deranjeze”…Cumva e clar că am greșit și la formă și la fond, însă e frustrant că încă nu știi ce trebuia să faci ( nu că asta mai contează), pe ce drum să o apuci acum. Și atunci, în această lume nouă, nesigură, o iei încet, cu pași mărunți și începi să te bucuri de lucrurile mărunte. Începi să te bucuri că ai dormit fără întrerupere 6 ore, că ai reușit să ieși din casă și să zâmbeșți fără să te prefaci, că Frica, azi, parcă nu ți-a mai dat târcoale și chiar ai râs cu poftă, atunci când Ruxandra și-a scuturat stiloul de cerneală pe cămașa ta albă. Când stau pe canapeluța mea de pe terasă, într-o zi perfectă de duminică, în care am mancat pizza cu Ruxi, copilul perfect, am ascultat muzică și ne-am bucurat de soare, realizez că viață e frumoasă chiar și în cele mai cenușii perioade, trebuie doar să apreciem lucrurile mărunte!”, a scris Ioana și  pe blogul ei.

 

Alexandru Papadopol nu a confirmat despărțirea de Ioana, însă se pare că acesta a părăsit căminul conjugal de patru luni, în urma unei dispute la care a fost nevoie să intervină poliția.

 

Citește și: